ben gerçekten giyinmesini bilmediğimi fark ettim. millet o kadar güzel nasıl giyiniyor anlamadım. Bana da böyle modadan anlayan arkadaşlar bi kombin yapabilir mi? gerçekten çok sevinirim. Genel anlamda bol oversize giiynmeyi seviyorum. Boyum 178 kilom ise 85-87 arası. teşekkürler.
Bu tür kombinleri saat , bileklik ile uyumlandırıp iyice şık ve dolu bir görüntü elde edebilirsin.
Kullandığın renkler genel olarak Lacivert , Beyaz - Krem , Siyah - Kahverengi olsun.
Kombinlerde üst ve altı farklı renk tercih edersen ve genel olarak benzer renk skalasında kombinler yaparsan güzel olur.
Ayakkabı bu bütçeye dahil olamaz tabii ki. Sade bir ayakkabı ve sade siyah-krem çoraplar tercih et. Kemer olarak da aynı şekilde siyah - kahverengi deri kemer tercih et.
Bu tür kombinleri saat , bileklik ile uyumlandırıp iyice şık ve dolu bir görüntü elde edebilirsin.
Kullandığın renkler genel olarak Lacivert , Beyaz - Krem , Siyah - Kahverengi olsun.
Kombinlerde üst ve altı farklı renk tercih edersen ve genel olarak benzer renk skalasında kombinler yaparsan güzel olur.
Ayakkabı bu bütçeye dahil olamaz tabii ki. Sade bir ayakkabı ve sade siyah-krem çoraplar tercih et. Kemer olarak da aynı şekilde siyah - kahverengi deri kemer tercih et.
Kendi bedeninde al bu tür kıyafetler bol giyilmez. Dar zaten berbat olur o yüzden slim ve oversize şeylerden uzak durmak lazım belirli tarzlarda.
Vücudun iyiyse bu kombinler iyice yakışıyor.
Siyah polo tshirt - siyah pantolon türevi kombinler vücudun iyiyse mükemmel durur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zara ve Massimo fiyatlarına göre mükemmel ürünler satıyor.
Bu tür klasik giyimler ortamdaki ciddiyetini tahmin bile edemeyeceğin seviyede arttırıyor. Bir sonraki seviyede parlak olmayan siyah puffer montlara , kaban - paltoya geçebilirsin.
Marka olarak da bu ikisinden sonra Cos , Ralph Lauren , Pal Zileri , Vakko gibi markalara geçersin.