Öneririmönerir misiniz?
oynamadıysanız eğer dying light oynamalısınız hele bir de yanınızda oynayabileceğiniz arkadaşlarınız varsa tadından yenmiyorÜcretli Ücretsiz farketmez istediğiniz çeşitte kafanıza göre oyun önerir misiniz?
ilk oyunun mekanikleri çok güzeldi çok büyük hevesle 2. oyunu aldık ekip olarak hiç beğenmedik sildik gitti.oynamadıysanız eğer dying light oynamalısınız hele bir de yanınızda oynayabileceğiniz arkadaşlarınız varsa tadından yenmiyor
evet maalesef öyle 1den sonra 2.oyun için arkadaşımla ben de çok meraklanmıştım ama 1de crane ile zombi tekmelemenin tadını kesinlikle vermedi 10 12 saat süreden sonra(hemen bitirelim gitsin kafasındaydık) biz de sildik maalesefilk oyunun mekanikleri çok güzeldi çok büyük hevesle 2. oyunu aldık ekip olarak hiç beğenmedik sildik gitti.
gerçekten hayel kırıklığı oldu benim içinde. sana önerim detroit become human oynamadıysan kesinlikle oynamanı öneririm.evet maalesef öyle 1den sonra 2.oyun için arkadaşımla ben de çok meraklanmıştım ama 1de crane ile zombi tekmelemenin tadını kesinlikle vermedi 10 12 saat süreden sonra(hemen bitirelim gitsin kafasındaydık) biz de sildik maalesef