BERKANY
80+ Silver
Dahası
Amazon gibi bir jest yapıyorlarmış birde
Amazon böyle durumlarda geri almıyor bazen.
Heyecanlandırma be reisAmazon gibi bir jest yapıyorlarmış birdeAmazon böyle durumlarda geri almıyor bazen.
O da kitap gibi geç gelecektir biraz daha bekle kralFirma çalışanın hatası. Benimde başıma sipariş verdiğim bir roman 10 gün ulaşmayınca site üzerinden iptal istedim onaylandı. 2 gün sonra kargocu getirdi kitabı. Firmayı aradım bana bir hesap numarası verin parayı göndereyim, tamam dediler mesaj ve mail atıcaz dediler 2 yıldır atacaklar![]()
Pahalı ürün ve Türk işi dostum hayatta olmaz o dediğin. İyi yapmışsın hak yemeye gerek yok,ben de kullanılmış kamerayla uğraşıyorum işte dldbdödl şans işi.Amazon gibi bir jest yapıyorlarmış birdeAmazon böyle durumlarda geri almıyor bazen.
herkes böyle dediği için bu duruma düştükÜlkenin durumu bu şekilde olmasa bende iade ederdim
Helalesirsen birsey olmaz knkHeyecanlandırma be reis
Aradım Seduna firmasını dönecekler
iade edin hocam yeni koltuk hayırlı olsunArkadaşlar şuan şaşkınlık içerisindeyim.
Ben hepsiburada.com dan 1.999 ₺'ye Seduna Gamer Series Blood Oyuncu Koltuğu siparişi vermiştim ama o akşam xDrive Toryum indirime girince hemen Seduna'yı iptal edip paramı geri aldım ve xDrive sipariş ettim ama gel gelelim ki Seduna yanlışlıkla iptal ettiğim ürünü bana gönderdi şuan ve önümde.
Tabi ki de bu ürün haram ve kullanmayıp firmayı arayarak iade ettireceğim.
Sadece şaşkınlığımı sizler ile paylaşmak istedim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Amazonu aradığımızda 1 adet klavye yerine 1 paket klavye işleme alındığını söylemiştiİnsan evladı düşünür der Klavye dediğin normal boylarda bir şey. 10 tane nasıl farkedilmedi garip![]()
Öyle bir şey yapmam yani açıkçası. Kargo firmaları benim konumdan bi hayli uzakta. Kargo aracı yollasınlar.Vallahi bende iade ederdim de eğer ürünü al götür bize kargola deseler bırakırdım. Evine kadar kargocu gelip teslim alır umarım bu havada taşıması çile