Neler Yeni

? Bana yanlışlıkla 2.000 ₺ oyuncu koltuğu gönderdiler. Şaka değil

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Çağatay
Firma çalışanın hatası. Benimde başıma sipariş verdiğim bir roman 10 gün ulaşmayınca site üzerinden iptal istedim onaylandı. 2 gün sonra kargocu getirdi kitabı. Firmayı aradım bana bir hesap numarası verin parayı göndereyim, tamam dediler mesaj ve mail atıcaz dediler 2 yıldır atacaklar :)

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Berkay BABUCCU
Firma çalışanın hatası. Benimde başıma sipariş verdiğim bir roman 10 gün ulaşmayınca site üzerinden iptal istedim onaylandı. 2 gün sonra kargocu getirdi kitabı. Firmayı aradım bana bir hesap numarası verin parayı göndereyim, tamam dediler mesaj ve mail atıcaz dediler 2 yıldır atacaklar :)
O da kitap gibi geç gelecektir biraz daha bekle kral :)

Farway

80+ Silver
Amazon gibi bir jest yapıyorlarmış birde :) Amazon böyle durumlarda geri almıyor bazen.
Pahalı ürün ve Türk işi dostum hayatta olmaz o dediğin. İyi yapmışsın hak yemeye gerek yok,ben de kullanılmış kamerayla uğraşıyorum işte dldbdödl şans işi.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Arkadaşlar şuan şaşkınlık içerisindeyim.
Ben hepsiburada.com dan 1.999 ₺'ye Seduna Gamer Series Blood Oyuncu Koltuğu siparişi vermiştim ama o akşam xDrive Toryum indirime girince hemen Seduna'yı iptal edip paramı geri aldım ve xDrive sipariş ettim ama gel gelelim ki Seduna yanlışlıkla iptal ettiğim ürünü bana gönderdi şuan ve önümde.
Tabi ki de bu ürün haram ve kullanmayıp firmayı arayarak iade ettireceğim.
Sadece şaşkınlığımı sizler ile paylaşmak istedim.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
iade edin hocam yeni koltuk hayırlı olsun

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
İnsan evladı düşünür der Klavye dediğin normal boylarda bir şey. 10 tane nasıl farkedilmedi garip :D
Amazonu aradığımızda 1 adet klavye yerine 1 paket klavye işleme alındığını söylemişti :D 1 kargo paketi klavye...

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,495
İsim
Diyarhan
Vallahi bende iade ederdim de eğer ürünü al götür bize kargola deseler bırakırdım. Evine kadar kargocu gelip teslim alır umarım bu havada taşıması çile

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,192
İsim
Burak Karadağ
Vallahi bende iade ederdim de eğer ürünü al götür bize kargola deseler bırakırdım. Evine kadar kargocu gelip teslim alır umarım bu havada taşıması çile
Öyle bir şey yapmam yani açıkçası. Kargo firmaları benim konumdan bi hayli uzakta. Kargo aracı yollasınlar.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Allahım keşke banada böyle bir şey gelse ya tabi sonrada öbür dünyada hesap soracaklar, Tebrik ederim bu arada en iyi olanı yaptınız

Top Bottom