Neler Yeni

Banka kartımla ilgili problemim var

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Selamlar.Yaşadığım yerin belediyesi üni öğrencileri için burs vereceğini bildirdi ve paylaştı kayıdımı filan yaptırdım ve gerekenleri yaptım Bana Vakıfbanktan kendime ait bir kartın olması gerektiğini dediler bende gittim hesap açmak istiyorum diye yaptılar elimde de kartım var(bu olay yaklaşık 1 ay önce) Birkaç gün önce kartıma iban ile para yüklettim(birisi söylemişti).İçinde para var yani kartın online ödeme ile bir sıkıntısı yok Getirden yaptım oldu ama bugün arkadaşlarla dışardayken yemek yiyelim dedik karttada para var neyse temassız vardı yaptık olmadı iyiki nakit vardı onunla ödedim.Sonra eve gelirken marketten bi tekrar deneyim çalışıyor mu diye temassız ödeme de olmadı normal kartı post makinesine koyarakta şifreyi doğru yazıyorum ama olmuyor bu sıkıntı neden oldu bilen var mı?Uygulamasından bir şey filan yapmam gerekiyor mu varsa nedir.Teşekkürler.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
mobil uygulamadan yeni şifre belirle.kartı atm ye tak şifreyi gir.sonra 1 kez şifreli işlem yap,şifreli yapmadan temassız çalışmaz.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kart alışverişe açık mı? Uygulamadan kontrol et kapalıysa onu açabilirsin. Ayrıyeten temasızı da aktifleştirmen gerekiyor.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart alışverişe açık mı? Uygulamadan kontrol et kapalıysa onu açabilirsin. Ayrıyeten temasızı da aktifleştirmen gerekiyor.
Temassız aktif alışverişe açık olmasa nasıl Getirden sipariş verirdim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

mobil uygulamadan yeni şifre belirle.kartı atm ye tak şifreyi gir.sonra 1 kez şifreli işlem yap,şifreli yapmadan temassız çalışmaz.
Yeni şifre belirledim yarın denerim şimdi çıkamam gibi duruyor dışarıya teşekkürler

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
@asertyu hocam değiştirerek denemedim ama maalesef yine olmadı bloke yedi.Bankomat kart olduğundan dolayı olabilir mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sana değiştir diye boşuna demedim değil mi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Getirden yaptım oldu ama bugün arkadaşlarla dışardayken yemek yiyelim dedik karttada para var neyse temassız vardı yaptık olmadı iyiki nakit vardı onunla ödedim.Sonra eve gelirken marketten bi tekrar deneyim çalışıyor mu diye temassız ödeme de olmadı normal kartı post makinesine koyarakta şifreyi doğru yazıyorum ama olmuyor bu sıkıntı neden oldu bilen var mı?
Çip arızası olabilir. Banka ile iletişime geçin size yenisini gönderir.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Sana değiştir diye boşuna demedim değil mi?
Değiştirdim zaten şifreyi uygulamadan ama olmadı diyorum ne anladın oradan?

Teşekkürler okul bitince gideyimde yapayım

Hocam birde normal kartı post makinesine şifre ile giriş yapmayı denediğimde de yapılmadı Kartı aldığımda gelen şifreyide denedim olmadı uygulama içinden 2 kere şifreyi değiştim onlarıda denedim ama olmadı Vakıfbanka girmeden bi bankamatiğinden para çekmeyi deneyeceğim(blokeden dolayı işlem yapıyor mu bilmiyorum)hangi şifreyi deneyeyim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom