KlausM 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 2,498 2 Şubat 2024 #14 boşver, sen paylaş önemini sonra anlarsın
K Kusho 80+ Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 33 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Kemal Demir 3 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 KlausM yazmış: boşver, sen paylaş önemini sonra anlarsın Devamı için tıklayın... Kimse paylaşmak için inat etmedi ki. Paylaşılırsa ne olur ve önlem alınabilir mi onun hakkında bir konu zaten.
KlausM yazmış: boşver, sen paylaş önemini sonra anlarsın Devamı için tıklayın... Kimse paylaşmak için inat etmedi ki. Paylaşılırsa ne olur ve önlem alınabilir mi onun hakkında bir konu zaten.
KlausM 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 2,498 3 Şubat 2024 #16 Kusho yazmış: Kimse paylaşmak için inat etmedi ki. Paylaşılırsa ne olur ve önlem alınabilir mi onun hakkında bir konu zaten. Devamı için tıklayın... Ben de onu diyorum ya paylaşılınca ne olur görür diyoruz nerden bilelim ne olacağını
Kusho yazmış: Kimse paylaşmak için inat etmedi ki. Paylaşılırsa ne olur ve önlem alınabilir mi onun hakkında bir konu zaten. Devamı için tıklayın... Ben de onu diyorum ya paylaşılınca ne olur görür diyoruz nerden bilelim ne olacağını