Hesap açabilirsiniz de kyk bursu başvurusunda kredi kartı seçmezsen vermezler.Alıntıyı görüntüle
Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Kyk için bankkart şart.
Ben ekstra bir şeye başvurmadım, sadece edevletten kyk yurt başvurusunda bulundum başvuruyu onaylamak için zaten gençkkarta başvuruyor otomatik. Hesabım zaten var ama kart çıkmadı işte napmalıyım bilmiyorumHesap açabilirsiniz de kyk bursu başvurusunda kredi kartı seçmezsen vermezler.
Yanılmıyorsam sen kredi kartına da başvurmuşsun.
Hesap açman yeterli olur onlar açmıyorsa.
Hesabın var diye bankkart genç çıkmamış olabilir mi ?Ben ekstra bir şeye başvurmadım, sadece edevletten kyk yurt başvurusunda bulundum başvuruyu onaylamak için zaten gençkkarta başvuruyor otomatik. Hesabım zaten var ama kart çıkmadı işte napmalıyım bilmiyorum
Anladım. Yaşın 17 mi peki ondan dolayı kredi kartı onaylanmamış olabilir.Hesabı ben açmadım hesap + bankkart genç otomatik oluşturuyolar zaten edevlette yurt kaydını tamamladıktan sonra.
Yok benim hem ziraat hesabım vardı hem bankkart genç verdilerHesabın var diye bankkart genç çıkmamış olabilir mi ?
Gençlik ve spor bakanlığını arayıp konuşmanızı öneririm. Belki sorununuz hakkında bilgi verebilirler. İnanın başka bir şey gelmiyor aklıma.