Neler Yeni

bannerlord hız sorunu

Atkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Eren duyar
m&b bannerlordda sürekli olarak aşırı yavaşlıyorum. Oyun orjinal epicten aldım ve sürekli yeni kayıt açıyorum her kayıtta aynısı sürüsüyle at alıyorum orduyu büyütüp küçültüyorum moralleri yüksek tutuyorum ama 2-2.5 a filan düşüyo hız bir noktadan sonra sebebini anlamıyorum. Oyunu silip tekrar yükledim yine yeni kayıt açtım gene aynısı oldu sürekli baştan başlayıp belli bir yere kadar oynuyorum ama 2.5 hız ile kimseye yetişemiyorum oyun oynanmaz hale geliyo bu sorunun çözümünü bilen var mı

BabaVoss7

80+ Silver
Sürekli at alman çare değilki. Allttan bakıcakdın neler düşürüyor neler artırıyor diye.fazla at alırsan yavaşlarsın sürü diye geçer. Fazla yük alırsan yavaşlarsın fazla tutsak alırsan yavaşlarsın. Savaş kazanıp moral artınca bi bonus geliyodu sanırım. Ne kadar çok süvari o kadar hız da demek. Ama full piyade de hızlı olabilirsin. Ben 5 ten aşşağı düşmedim genelde. Sağ altta at işaretinden bak ona göre diz eşyabı adamını. Yok yine olmuyosa oyunda sıkıntı var dicem mod yaptıysan filan. Ama hiç sanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Atkn

Atkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Eren duyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürekli at alman çare değilki. Allttan bakıcakdın neler düşürüyor neler artırıyor diye.fazla at alırsan yavaşlarsın sürü diye geçer. Fazla yük alırsan yavaşlarsın fazla tutsak alırsan yavaşlarsın. Savaş kazanıp moral artınca bi bonus geliyodu sanırım. Ne kadar çok süvari o kadar hız da demek. Ama full piyade de hızlı olabilirsin. Ben 5 ten aşşağı düşmedim genelde. Sağ altta at işaretinden bak ona göre diz eşyabı adamını. Yok yine olmuyosa oyunda sıkıntı var dicem mod yaptıysan filan. Ama hiç sanmıyorum
internette bir yerde ne kadar at alırsan o kadar hızın artar at kötü bile olsa az cok faydası olur atları biriktirin gibi bir şey yazmıştı birisi. Alttaki hız yerini yeni gördüm cubuğu büyütünce cıkıyormus sürü olarak geçtiği için 3.87 hız kaybediyorum. Ama oyunda atıyorum biraz zaman geçti ordu iyice büyüdü ve illaki sürü olucak o zaman nasıl daha hızlı olabilirim?

BabaVoss7

80+ Silver
Sürü olmamalı işte. Ordu biyüdükçe kapasitede büyüyo zaten bi nrvi. Atlar sadece yük taşımak ve adam geliştirince süvari yapmak için var. Satıp kar yapmak fışında tabi. Fazla at almana gerek yok. Yükün kadar beygir yada katır al. Birde en çok kullandığın birliğin için hangi atı istiyor ise onu tut elinde. Ki bi yerde o bile fazla geliyo. Zulana koyabilirsin fazlasını yada satabilirsin. Aynı şekil inek koyun vs. Onlarda sürü diye geçebilir. Yani envanter ne çok dolu nede aç kalacak kadar boş olacak.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
m&b bannerlordda sürekli olarak aşırı yavaşlıyorum. Oyun orjinal epicten aldım ve sürekli yeni kayıt açıyorum her kayıtta aynısı sürüsüyle at alıyorum orduyu büyütüp küçültüyorum moralleri yüksek tutuyorum ama 2-2.5 a filan düşüyo hız bir noktadan sonra sebebini anlamıyorum. Oyunu silip tekrar yükledim yine yeni kayıt açtım gene aynısı oldu sürekli baştan başlayıp belli bir yere kadar oynuyorum ama 2.5 hız ile kimseye yetişemiyorum oyun oynanmaz hale geliyo bu sorunun çözümünü bilen var mı
Üzerinde bulunan ağırlık yapan demir vb... eşyaları güvenli bir yere bırak , fazla at olması iyi değil sürü etkisi seni yavaşlatır.

Top Bottom