Neler Yeni

Bannerlord mu yoksa call of duty warfare serisimi

imVeysel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Veysel Çiftçi
Çok kararsız kaldım bannerlord mu almalıyım yoksa call of duty serisini 3 tane oyunu alıcam

call of duty modern warfare remastered
Call of duty modern warfare 2
Call of duty modern warfare 3

bannerlordu tavsiye etmiyorum ben ya 2 yıl geçti daha oyuna banner bile eklemediler durum okadar vahim.Yarım yamalak çıkmış bir oyun 2 yıldır düzeltemediler bug fixing dışında.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Warfare serisini al. Oyun dünyasının en klasikleşmiş serilerindendir. Bannerlord için ise önce Warband denemeni öneririm.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çok kararsız kaldım bannerlord mu almalıyım yoksa call of duty serisini 3 tane oyunu alıcam

Bannerlord aslında Warband'in ısıtılıp önümüze koyulmuş versiyonu gibi bir şey. Şahsi fikrim elinde Warband varsa Bannerlord almaman yönünde.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Az onfe bannerlord dan kalktım bence değer bir oyun hele hele büyük savaşlar 500vs 500 mesela o kadar zevkli ki anlatamam onun dışında bence cod serisini crack oyna hikayesi zaten 3 saat falan sürüyor her birinin 3-4 saat için para vermeye degmez bide eski oyun ben öyle oynadım cod serisini ama bannerlord a çokça saatler gömeceksin eminim onun dışında bannerlord da herhangi bir bug ile falanda karşılaşmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bannerlord aslında Warband'in ısıtılıp önümüze koyulmuş versiyonu gibi bir şey. Şahsi fikrim elinde Warband varsa Bannerlord almaman yönünde.
Bence warband dan cok farklı oyun atmosferi falan oldukça farklı 2000saat civarı oynadım onlarca klan savaşına girdim ama bannerlord bana daha zevkli geliyor şu anda warband cok soluk

imVeysel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Veysel Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Warfare serisini al. Oyun dünyasının en klasikleşmiş serilerindendir. Bannerlord için ise önce Warband denemeni öneririm.
ya ben warband oynadım 100 -200 saat fln sonra bannerlord oynadım ama crackli acaba call of duty serisinde bitirdim crackli bir şekilde ama yine oynamak istiyorum ama hangisi

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
ya ben warband oynadım 100 -200 saat fln sonra bannerlord oynadım ama crackli acaba call of duty serisinde bitirdim crackli bir şekilde ama yine oynamak istiyorum ama hangisi
O zaman sen bilirsin. Geçen sene Modern Warfare serisini baştan sona ard arda tek günde oynayıp bitirmiştim gayet güzeldi. Güzel bir deneyim oluyor yani. Öte yandan Bannerlord alırım aylarca oynarım diyorsan Bannerlord da olabilir.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,803
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Bir süre sonra sıkıyor her şey aynı gibi geliyor Warbandın Grafikleri yükseltilmiş gibi geliyor bana yerinde olsam hiç düşünmeden CoD alırdım

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bannerlord tabii ki. :love:

Top Bottom