SıkmazHm o aksiyonu almak istiyorum sıkar mı
Bannerlord aslında Warband'in ısıtılıp önümüze koyulmuş versiyonu gibi bir şey. Şahsi fikrim elinde Warband varsa Bannerlord almaman yönünde.Çok kararsız kaldım bannerlord mu almalıyım yoksa call of duty serisini 3 tane oyunu alıcam
call of duty modern warfare remastered
Call of duty modern warfare 2
Call of duty modern warfare 3
Bence warband dan cok farklı oyun atmosferi falan oldukça farklı 2000saat civarı oynadım onlarca klan savaşına girdim ama bannerlord bana daha zevkli geliyor şu anda warband cok solukBannerlord aslında Warband'in ısıtılıp önümüze koyulmuş versiyonu gibi bir şey. Şahsi fikrim elinde Warband varsa Bannerlord almaman yönünde.
ya ben warband oynadım 100 -200 saat fln sonra bannerlord oynadım ama crackli acaba call of duty serisinde bitirdim crackli bir şekilde ama yine oynamak istiyorum ama hangisiWarfare serisini al. Oyun dünyasının en klasikleşmiş serilerindendir. Bannerlord için ise önce Warband denemeni öneririm.
O zaman sen bilirsin. Geçen sene Modern Warfare serisini baştan sona ard arda tek günde oynayıp bitirmiştim gayet güzeldi. Güzel bir deneyim oluyor yani. Öte yandan Bannerlord alırım aylarca oynarım diyorsan Bannerlord da olabilir.ya ben warband oynadım 100 -200 saat fln sonra bannerlord oynadım ama crackli acaba call of duty serisinde bitirdim crackli bir şekilde ama yine oynamak istiyorum ama hangisi
Bir süre sonra sıkıyor her şey aynı gibi geliyor Warbandın Grafikleri yükseltilmiş gibi geliyor bana yerinde olsam hiç düşünmeden CoD alırdımÇok kararsız kaldım bannerlord mu almalıyım yoksa call of duty serisini 3 tane oyunu alıcam
call of duty modern warfare remastered
Call of duty modern warfare 2
Call of duty modern warfare 3