Herkese selam.Steami her açtığımda Bannerlord çalışıyor olarak görünüyor.Aklıma gelen her yolu denedim.Driverlarımda güncel,antivirüs programları Windows dahil hepsini kapadım ancak olmuyor,Görev yöneticisinden kapanmıyor,bilgisayara reset atıyorum açıyorum steami yine çalışıyor görünüyor sırf bu yüzden bilgisayarı sıfırladım ama yine yükleyip denedim olmuyor.Windows 10 da denedim olmadı sonra Windows 11 e geçtim tekrar denedim olmadı şuanda yine Windows 10 kullanıyorum.Bir ara oyunu oynamadım şimdi yükledim hala aynı.Oyun ilk çıktığında oynuyordum ama sonra bir güncelleme geldi o zaman olmaya başladı.O zamanda çözmeyi denemiştim ama olmamıştı bilgisayarı sıfırlayıp yeni işletim sistemi kurmak zorunda kaldım çalıştığı için oyunuda silemiyorum çünkü.Hiçbir şekilde oyunla alakalı bir tepki alamıyorum.Sanırım oyunun dosyalarında problem var ama sorunu bu şekilde kapanmadan falan yaşayan kimseyi göremedim.Didik didik ettim burda da bir arkadaş konu açmış ama steami kapayınca onda çözülmüş.Bende işe yaramıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Aklınıza gelen ilk çözümlerin çoğunu denediğimi düşünüyorum ama varsa bi fikriniz mutlaka yazın.Orjinal aldığım oyunu oynayamadığım için torrent falan yüklemekte istemiyorum.Parasını verip aldım oynayamıyorum çok sinir bozucu.Başka hiçbir oyunda buna benzer bir problem yaşamadım.Steamde Durdurmayıde denedim durduruluyor yazıyor o kadar oyun yine çalışmaya devam ediyor.Yaklaşık 3 saattir her yolu denedim araştırdım ama çözemedim.Teşekkürler şimdiden.
Sistem Özelliklerim:
-İntel Core İ5 10300H
-Gtx 1650 ti (Laptop)
-16 GB 3200 mhz crucial DDR4
-1TB Crucial P3 pcle 3.0 M.2 ssd (Oyun burda kurulu ama diğer ssdyede kurdum denedim olmadı)
-480 GB Toshiba sata ssd
-Casper Excalibur g770 (Depolama özelliklerini kendim değiştirdim ama değiştirmeden öncede aynı problemi yaşadım ssdlerde bir problem yok kendi ssdlerinide denedim yine olmadı)
-Windows 10 Home (şuanki işletim sistemim)
Sistem Özelliklerim:
-İntel Core İ5 10300H
-Gtx 1650 ti (Laptop)
-16 GB 3200 mhz crucial DDR4
-1TB Crucial P3 pcle 3.0 M.2 ssd (Oyun burda kurulu ama diğer ssdyede kurdum denedim olmadı)
-480 GB Toshiba sata ssd
-Casper Excalibur g770 (Depolama özelliklerini kendim değiştirdim ama değiştirmeden öncede aynı problemi yaşadım ssdlerde bir problem yok kendi ssdlerinide denedim yine olmadı)
-Windows 10 Home (şuanki işletim sistemim)
Son düzenleme: