Neler Yeni

Yardım Bannerlord sürüyü yola çıkarma

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
1684087106808.png

adamın sürüsünü bir türlü götüremiyorum adam hadi götürebilirsin diyor bende yakında çıkacağım diyorum ama götüremiyorum ne yapmam lazım ? Bir de başka taktikleriniz varsa taktik verir misiniz ? oyun hakkında pek bilgim yokta

TİTAN.

80+ Platinum
Alıntıyı görüntüle
adamın sürüsünü bir türlü götüremiyorum adam hadi götürebilirsin diyor bende yakında çıkacağım diyorum ama götüremiyorum ne yapmam lazım ? Bir de başka taktikleriniz varsa taktik verir misiniz ? oyun hakkında pek bilgim yokta
kervan pusu görevleri kovala ama elindeki adamlar güçlü olsun
sürekli adam aldığın köylerle aranı iyi tut onların görevlerini yap sana daha fazla asker versinler
kuzait yada aseray tarafında yer al ordular daha güçlü
kendi krallığını kurma bi krallığa bağlılık yemini et ve krallığındaki diğer klanlarla aranı iyi tut krallığın başındaki ölünce seni başa geçirsinler
bol bol turnuva yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Talha Açıkgöz
kervan pusu görevleri kovala ama elindeki adamlar güçlü olsun
sürekli adam aldığın köylerle aranı iyi tut onların görevlerini yap sana daha fazla asker versinler
kuzait yada aseray tarafında yer al ordular daha güçlü
kendi krallığını kurma bi krallığa bağlılık yemini et ve krallığındaki diğer klanlarla aranı iyi tut krallığın başındaki ölünce seni başa geçirsinler
bol bol turnuva yap
usta bende kale kuşatıyom sonradan bi bakıyom 300 kişi ordu gelmiş ne yapacağım

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,717
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Alıntıyı görüntüle
Envanterine veriyor inekleri götürüp adama teslim ediyorsun dediği adama

Top Bottom