Neler Yeni

Bannerlord'da Beta save'i Full sürüme geçirince bozulur mu?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,743
İsim
misfit
Oyuna bir süre ara vermiştim, 1.2.0 sürümü duyurulunca yeniden başlayayım diye beklemeye başladım. 2 ay önce duyurdukları sürümü halen yayınlamadıkları için Beta'da başlayayım diyorum oyuna. Beta'da başladığım save'i 1.2.0 full sürüme geçince bozulmadan oynayabilir miyim? Zamanında çok problem yaşadım şu oyunun save sistemi yüzünden. Tekrar save kaybetmek istemiyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
Oyuna bir süre ara vermiştim, 1.2.0 sürümü duyurulunca yeniden başlayayım diye beklemeye başladım. 2 ay önce duyurdukları sürümü halen yayınlamadıkları için Beta'da başlayayım diyorum oyuna. Beta'da başladığım save'i 1.2.0 full sürüme geçince bozulmadan oynayabilir miyim? Zamanında çok problem yaşadım şu oyunun save sistemi yüzünden. Tekrar save kaybetmek istemiyorum.
Ben eski sürümde oynuyordum yeni sürüm geldi ufak tefek buglar hariç bir sorun yaşamadım

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Artık bir sorun olmayacağına dair açıklama yapmışlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,701
Üyeler
172,885
Son üye
Sikilache
Top Bottom