nerden çıktığını biliyor musun ?Banyoda böcek çıkıyor, böcek ilacını nasıl sıkabilirim? Banyo olduğu için yıkanınca her yere su değiyor böcek ilacının etkisi gider mi yardım
sıkıntılı yer. İlacı sıktıktan sonra 1 gün kullanmayın banyoyu , pek sıkıntı olacağını sanmam.Giderden çıkıyor hocam, boru olduğu için de kapak takamıyorum
Anladım hocam. İlacı sıktıktan sonra 1 gün kullanmam fakat sonrasında kullandığımda ilacın etkisi gider mi, yani her banyo yaptığımda tekrar ilaç sıkmam gerekir mi?sıkıntılı yer. İlacı sıktıktan sonra 1 gün kullanmayın banyoyu , pek sıkıntı olacağını sanmam.
yani böcek ilaçları insanlara çok zarar vermeyecek şekilde üretiliyor. 1 gün sonra kullanmaya başlamadan önce 1-2 dk suyu boşa akıt temizlensin.Anladım hocam. İlacı sıktıktan sonra 1 gün kullanmam fakat sonrasında kullandığımda ilacın etkisi gider mi, yani her banyo yaptığımda tekrar ilaç sıkmam gerekir mi?
Tamamdır hocam, banyoyu kullandıktan sonra tekrar ilaç dökeyim mi?yani böcek ilaçları insanlara çok zarar vermeyecek şekilde üretiliyor. 1 gün sonra kullanmaya başlamadan önce 1-2 dk suyu boşa akıt temizlensin.
böcekler giderse niye tekrar dökesin hocam , bakarsın 1 hafta tekrar gelmezlerse kullanma.Tamamdır hocam, banyoyu kullandıktan sonra tekrar ilaç dökeyim mi?