Bargello 561 mi 685 mi daha iyidir

Reaksiyon skoru
161
arkadaşlar yenı bır parfüm almayı düşünüyorum internette en cok karsıma cıkan parfümler 561 ve 685 kodlu bargello parfümleri sizce hangisi daha iyi bugün gideceğim ama gitmeden önce kokularını merak ettiğimden dolayı size sormak istedim
bir bilgi almak icin yazıyorum buraya sizce hangisi daha güzel

Gittiğinde bak kokusuna hangisini daha çok beğenirsen al. Böyle saçma sorular için konu açmayın herkesin zevki farklı, kendi beğendinizi alın

Gittiğinde bak kokusuna hangisini daha çok beğenirsen al. Böyle saçma sorular için konu açmayın herkesin zevki farklı, kendi beğendinizi alın
kokularını merak ettiğim için yazıyorum bilen birisi varma onun cevap vermesi daha iyi olur

Her gün 10 tane "hangi renk daha güzel, hangi desen daha iyi, sizce beyaz sistem mi siyah sistem mi" diye konu açılıyor sıktı artık
Bakma kanka sende o konulara adam tavsiye istemiş vermiceksen asıl sen saçma sapan şeyler doldurma buraya

Her gün 10 tane "hangi renk daha güzel, hangi desen daha iyi, sizce beyaz sistem mi siyah sistem mi" diye konu açılıyor sıktı artık
Beyaz sistem kir toplar siyah daha iyi dese birisi konu sahibinin fikri değişebilir. Burada da parfümü deneme imkanı olmayabilir konu sahibinin.

Beyaz sistem kir toplar siyah daha iyi dese birisi konu sahibinin fikri değişebilir. Burada da parfümü deneme imkanı olmayabilir konu sahibinin.
Bugün gideceğim demiş almaya nasıl olmuyor

arkadaşlar yenı bır parfüm almayı düşünüyorum internette en cok karsıma cıkan parfümler 561 ve 685 kodlu bargello parfümleri sizce hangisi daha iyi bugün gideceğim ama gitmeden önce kokularını merak ettiğimden dolayı size sormak istedim
bir bilgi almak icin yazıyorum buraya sizce hangisi daha güzel
bargello veya mad tercih etmezdim ikisini de kullanmış biri olarak biraz bütçe ayırıp daha kaliteli parfüm almak daha mantıklı bargellodan 10 fıs sıkıcağına kaliteli bi parfümü 2 fıs sıksan aynı hesaba geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,192
Üyeler
175,175
Son üye
yunemre
Geri