TahaCel 80+ Platinum Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 10,033 Dahası Reaksiyon skoru 9,757 Konum Şükrü Saraçoğlu İsim Taha yücel 27 Aralık 2022 #1 Bar ile curl yaparken dar tutus genis tutus neden yapilir farkleri nelerdir farkli bir bölgeyi mj etkiliyor
Bar ile curl yaparken dar tutus genis tutus neden yapilir farkleri nelerdir farkli bir bölgeyi mj etkiliyor
Coolpanda 80+ Silver Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2,380 27 Aralık 2022 #2 Yakın tutuş ile bicepslere top şekli veriliyor diye hatırlıyorum. Geniş tutuş ile daha çok uzun bir biceps elde ediliyordu galiba.
Yakın tutuş ile bicepslere top şekli veriliyor diye hatırlıyorum. Geniş tutuş ile daha çok uzun bir biceps elde ediliyordu galiba.
Erdem Arslan 80+ Silver Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 4,784 Dahası Reaksiyon skoru 3,322 İsim Erdem Arslan İlgilendiği Kategoriler Sağlık, Spor, Yabancı Dil 27 Aralık 2022 #3 Barı dar tutunca iç tarafı geniş tutunca dış tarafı çalışır. Yine de çok etki etmiyor ama. Yarışan adamlar bile o kadar takılmıyorlar tutuşa. Bariz bir eksiklik varsa o zaman değiştiriyorlar.
Barı dar tutunca iç tarafı geniş tutunca dış tarafı çalışır. Yine de çok etki etmiyor ama. Yarışan adamlar bile o kadar takılmıyorlar tutuşa. Bariz bir eksiklik varsa o zaman değiştiriyorlar.
TahaCel 80+ Platinum Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 10,033 Dahası Reaksiyon skoru 9,757 Konum Şükrü Saraçoğlu İsim Taha yücel 27 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Coolpanda yazmış: Yakın tutuş ile bicepslere top şekli veriliyor diye hatırlıyorum. Geniş tutuş ile daha çok uzun bir biceps elde ediliyordu galiba. Devamı için tıklayın... 4 set yapıyorum 2 set ddar 2 set geniş tutsak hepsinden faydalınırrız
Coolpanda yazmış: Yakın tutuş ile bicepslere top şekli veriliyor diye hatırlıyorum. Geniş tutuş ile daha çok uzun bir biceps elde ediliyordu galiba. Devamı için tıklayın... 4 set yapıyorum 2 set ddar 2 set geniş tutsak hepsinden faydalınırrız