Neler Yeni

🤲 Başımız sağ olsun ! Cüneyt Arkın hayatını kaybetti 😞

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
Mançak oğlu büyük adamdı.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Gerçekten şuan şoktayım ve kalbim küt küt atıyor. Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum. Dün gece geç saatlerde âniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. 😞
Allah kendisinden razı olsun, her zaman eski dönemlerde bizi güldürüp, eğlendiren ve yeri geldiğinde duyguya boğan filmleri ve canlandırdığı karakteri ile başta aile büyüklerimize ve ardından bize yaşattıkları için koca çınara minnettarız !
Saygı, sevgi ve minnetle... Hepimizin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin 🖤
Alıntıyı görüntüle
Allah rahmet eylesin büyük usta

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Gerçekten şuan şoktayım ve kalbim küt küt atıyor. Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum. Dün gece geç saatlerde âniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. 😞
Allah kendisinden razı olsun, her zaman eski dönemlerde bizi güldürüp, eğlendiren ve yeri geldiğinde duyguya boğan filmleri ve canlandırdığı karakteri ile başta aile büyüklerimize ve ardından bize yaşattıkları için koca çınara minnettarız !
Saygı, sevgi ve minnetle... Hepimizin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin 🖤
Alıntıyı görüntüle
Allah rahmet eylesin , Mekanın cennet olsun güzel adam...

Kontfire

80+ Silver
Zamanında Hollywood daki artistlerden daha yakışıklıydı ve dublör kullanmıyordu aynı zamanda. Yanlış hatırlamıyorsam teklif de geldi ama Türkiye'de kalmayı seçmişti. Allah rahmet eylesin, bana göre en usta oyuncudur Kemal Sunal ile birlikte.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
Nasıl lan? Başlığı görünce şaşırdım. Allah rahmet eylesin.

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Mekanı cennet olsun. :(:cry:

Mitor5995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Egemen Karaman
Alıntıyı görüntüle
mekanı cennet olsun

Top Bottom