Allah rahmet eylesin büyük ustaGerçekten şuan şoktayım ve kalbim küt küt atıyor. Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum. Dün gece geç saatlerde âniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti.
Allah kendisinden razı olsun, her zaman eski dönemlerde bizi güldürüp, eğlendiren ve yeri geldiğinde duyguya boğan filmleri ve canlandırdığı karakteri ile başta aile büyüklerimize ve ardından bize yaşattıkları için koca çınara minnettarız !
Saygı, sevgi ve minnetle... Hepimizin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin
Alıntıyı görüntüle
Allah rahmet eylesin , Mekanın cennet olsun güzel adam...Gerçekten şuan şoktayım ve kalbim küt küt atıyor. Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum. Dün gece geç saatlerde âniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti.
Allah kendisinden razı olsun, her zaman eski dönemlerde bizi güldürüp, eğlendiren ve yeri geldiğinde duyguya boğan filmleri ve canlandırdığı karakteri ile başta aile büyüklerimize ve ardından bize yaşattıkları için koca çınara minnettarız !
Saygı, sevgi ve minnetle... Hepimizin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin
Alıntıyı görüntüle
mekanı cennet olsunGerçekten şuan şoktayım ve kalbim küt küt atıyor. Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum. Dün gece geç saatlerde âniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti.
Alıntıyı görüntüle