Neler Yeni

Başka arkadaşımın hesabına para atabilir miyim?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar merhaba, benim binance hesabım var ama arkadaşım paribu kullanıyor ve ben ona transfer yapmak istiyorum. Hesaplar aynı ad mu olması lazım? Gönderebilir miyim?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Kendi kartınıza çekip gönderebilirsiniz. Binance üzerinden çekim yapmak için hesap adı ile kart bilgilerinde ki adınız aynı olmak zorunda.
Eğer isterseniz arkadaşınızın binance hesabı varsa ona kripto para gönderebilir arkadaşınız da onu kendi kartına çekebilir.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi kartınıza çekip gönderebilirsiniz. Binance üzerinden çekim yapmak için hesap adı ile kart bilgilerinde ki adınız aynı olmak zorunda.
Eğer isterseniz arkadaşınızın binance hesabı varsa ona kripto para gönderebilir arkadaşınız da onu kendi kartına çekebilir.
Hocam binance den arkadasin paribu hesabına gönderebilir miyim onu soruyorum.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Son düzenleme:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır. Parayı çektiğiniz kart ile binance hesabınız aynı isimde olması gerekli.
hocam anlamak mı istemiyorsunuz, diyorum ki binance borsasından paribu borsasına kripto göndermek için paribu hesabı da mı aynı isimde olması lazım. Sen çekmek falan diyorsun onları biliyorum zaten Ben binance borsası kullanıyorum arkadaşım paribu borsası, haliyle farklı isimler bende diyorum ki bu iki borsa arasında kripto transferi için hesap adlarının aynı mı olması lazım.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
hocam anlamak mı istemiyorsunuz, diyorum ki binance borsasından paribu borsasına kripto göndermek için paribu hesabı da mı aynı isimde olması lazım. Sen çekmek falan diyorsun onları biliyorum zaten Ben binance borsası kullanıyorum arkadaşım paribu borsası, haliyle farklı isimler bende diyorum ki bu iki borsa arasında kripto transferi için hesap adlarının aynı mı olması lazım.
Kusura bakmayın, ben paribuyu papara olarak algıladım. Paribu borsasına bildiğim kadarıyla cüzdan adresleriyle gönderebilirsiniz. Hangi kripto paranız mevcutsa arkadaşınıza da onun cüzdan adresine gönderebilirsiniz. Benden iyi bilen kişiler vardır mutlaka onların da cevabını bekleyin bence.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Gönderebilirsin sıkıntı olmaz

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
usdt tether alıp arkadaşınıza trc20 tron ağı ile tether usdt atabilirsiniz isimlerin aynı olmasına gerek yok

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kripto para gönderebilirsin. Aynı isimde olması şart değil. Örnek veriyorum xtz göndereceksin arkadaşının tz ile başlayan cüzdan kodunu sana vermesi lazım. Sende o koda ibana para atar gibi çekme işlemi yapacaksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
biraz araştırsan bulucan ne gereksiz bir konudur bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,893
Üyeler