TahaCel
80+ Gold
Dahası
Arkadaşlar ablamin hesap kartindan benim papara kartima para atabiliyormuyuz nasil ablamin karti garanti
Yatırabiliyorsun paparaya giriyorsun yatıra basıyorsun havale/eft ondan sonra garanti bankasının ibanını ablana atıyosun banka onaysız işlem limiti 750 tlArkadaşlar ablamin hesap kartindan benim papara kartima para atabiliyormuyuz nasil ablamin karti garanti
Tmm eyw ablam garanti mobilin sifresini degistimeseydi biliyodum kendime para atardim djdhdYatırabiliyorsun paparaya giriyorsun yatıra basıyorsun havale/eft ondan sonra garanti bankasının ibanını ablana atıyosun banka onaysız işlem limiti 750 TL
Peki bana bara atarken hic para kesiyormuYatırabiliyorsun paparaya giriyorsun yatıra basıyorsun havale/eft ondan sonra garanti bankasının ibanını ablana atıyosun banka onaysız işlem limiti 750 TL
Hayır atamazsın başka bankadan sadece senin isminle aynıysa atabilirsin.Tmm eyw ablam garanti mobilin sifresini degistimeseydi biliyodum kendime para atardim djdhd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bana bara atarken hic para kesiyormu
Ben babandan paparanın vakıfbank ibanına attıryodum kesmiyordu garantiyi bilemem ama yüzde 80 kesmezTmm eyw ablam garanti mobilin sifresini degistimeseydi biliyodum kendime para atardim djdhd
Peki bana bara atarken hic para kesiyormu
Ama papara yeni güncellemeyle iban getirecek.Haberin olsun.Hayır atamazsın başka bankadan sadece senin isminle aynıysa atabilirsin.
Atabiliyorsun yanlış bilgi vermeHayır atamazsın başka bankadan sadece senin isminle aynıysa atabilirsin.
Paparada iban var zaten özel oluşturuyor sana çoğu banka için ibanAma papara yeni güncellemeyle iban getirecek.Haberin olsun.
ben çoğu kez denedim olmadı.Ben babandan paparanın vakıfbank ibanına attıryodum kesmiyordu garantiyi bilemem ama yüzde 80 kesmez
Bunun gibi garantisen bu ibana para atabilirsin meselaAma papara yeni güncellemeyle iban getirecek.Haberin olsun.
Hangi bankaben çoğu kez denedim olmadı.
Kusura bakmayın bende yeni öğrendim.Bunun gibi garantisen bu ibana para atabilirsin mesela
Hangi banka
NpKusura bakmayın bende yeni öğrendim.