- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
rampage ve gamepower gibi ürünlerde aliexprsste aynı ürünü buldum bir çok kez atabliirim hepsini ve çok daha ucuz alsam sıkıntı çıkarmı
link atar mısın rica etsem.rampage ve gamepower gibi ürünlerde aliexprsste aynı ürünü buldum bir çok kez atabliirim hepsini ve çok daha ucuz alsam sıkıntı çıkarmı
tıpa tıp aynı ürünü koplamaşılar resmen çok şaşırtıcıKlon ürünlerin klonları ya da klanlanmış ürünün gerçek klonu. Fark olmayacak, satıcının güvenilir olduğundan emin olun paranız boşa gitmesin.
link atar mısın rica etsem.
dostum kulaklıklar rmapage ve gamebooster la aynıGörnüşte öyleler(ki hala bazı farklılıkları var) ancak teknik bakılınca birebir klonlandığını maalesef göremiyoruz.
gümrükte takılır muhtemelem şimdi alma hem dolar yüksek bide vergi bindimi daha pahalıya gelir. Ben 25 liralık darth vader tuzluğa 60 lira vergi ödedim, şimdi belki o zamanki kadar vergi olmaz ama yinede nerdeyse aynı fiyata gelir.tıpa tıp aynı ürünü koplamaşılar resmen çok şaşırtıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
24.67US $ 35% OFF|Tronsmart Glary oyun kulaklığı PS4 sanal 7.1 USB arayüzü kablolu PC kulaklık bilgisayar Laptop için|Headphone/Headset| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
31.99US $ |Oyun kulaklık kulaklık kulaklık 3.5MM USB Mic mikrofon ile PC telefon kılıfı bilgisayar PS4 Xbox oyun orijinal marka Somic G936N|Headphone/Headset| - AliExpress
![]()
19.99US $ 29% OFF|EKSA E900 Pro oyun kulaklığı 7.1 Surround ses kulaklık oyun USB/3.5mm kablolu mikrofonlu kulaklık Xbox/PC/PS4/telefon|Headphone/Headset| - AliExpress
verdiğin örnek örnek değil dostum rampag kendi üretmeyen bir marka hyprex kingtonun markası sen bunları karışlastıramazsınki
Başkasına ürettiriyor diye klonlayamaz yani, anladım. Marka bastığını kabul edip hala savunmanız da ayrı bir ironik ama neyseverdiğin örnek örnek değil dostum rampag kendi üretmeyen bir marka hyprex kingtonun markası sen bunları karışlastıramazsınki
marka basıyor zaten onu savunmuyoruz ucuz ürünü pahalıta satıyolarBaşkasına ürettiriyor diye klonlayamaz yani, anladım. Marka bastığını kabul edip hala savunmanız da ayrı bir ironik ama neyse![]()
Çünkü alıyorsunuz?marka basıyor zaten onu savunmuyoruz ucuz ürünü pahalıta satıyolar