Hocam kız meselesi gibi bir şey ya.Ne yapacaksanız hocam boşverin kim sizi nasıl kaydettiyse kaydetmiş.. Gidip sormak en güvenilir ve kesin yol. Uygulamalar var fakat ne kadar doğru ne kadar güvenilir bilinmez.
Valla hocam gidip sormak en iyisi..Hocam kız meselesi gibi bir şey ya.
Ah şu utangaçlık denen duygu varya öleceğim bir gün.Valla hocam gidip sormak en iyisi..
Sen kendini böyle böyle kaydettin ama beni nasıl kaydettin diyip konu arasında sorabilirsin hocam. Utanılacak yanlış bişey yok bundaAh şu utangaçlık denen duygu varya öleceğim bir gün.
Üstat açıkçası kız kendini benim telimde biraz değişik kaydetti bende garip fikirlere kapıldım kendinde beni nasıl kaydettiğini merak ediyorum.Bu yüzden sordum
Sormaktan başka çarem yok gibi yada içime atacağımSen kendini böyle böyle kaydettin ama beni nasıl kaydettin diyip konu arasında sorabilirsin hocam. Utanılacak yanlış bişey yok bunda
Ne kaybedebilirsiniz ki hocam? sorun gitsin.Sormaktan başka çarem yok gibi yada içime atacağım
GetContact ben kullandım bir şey olmadı bence kullanın.Bir kişinin beni rehberine nasıl kaydettiğini nasıl öğrenebilirim?
Veya öğrenebilirmiyim.
Bi aralar GetContact sanırım öyle bir şey vardı ama güvenmiyorum başka bir yolu yokmu?
paralı şuan üst versiyonuGetContact ben kullandım bir şey olmadı bence kullanın.