Şey bütçeniz ne kdr?
iyi max 800 TL ayakkabı linki atar mısın mecbur biriktirip alcağım
Pivot ama okul takımında guard yani karışık birazhangi pozisyonda oynuyorsun ?
Max 800bütçe nedir ?
D.O.N Issue #1 öneririm.Link atar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya ne diyeyim her geçen ay daha da artıyor bu ay almasam sonraki ay, geçen ay neden almadım diyorun
Reis sen bana şöyle güzel beğendiğin kaliteli tabanı falan iyi max 800 TL ayakkabı linki atar mısın mecbur biriktirip alcağım
Immoratality pek iyi değil. Precision da aynı şekilde.Giannis Immortality "Force Field" Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Giannis Immortality "Force Field" Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comNike Precision 5 Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Nike Precision 5 Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comGiannis Immortality Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Giannis Immortality Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comGiannis Immortality Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Giannis Immortality Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comLeBron Witness 5 Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
LeBron Witness 5 Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comKyrie Flytrap 4 Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Kyrie Flytrap 4 Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Reis özellikleri nedir avantajları falanGiannis Immortality "Force Field" Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Giannis Immortality "Force Field" Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comNike Precision 5 Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Nike Precision 5 Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comGiannis Immortality Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Giannis Immortality Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comGiannis Immortality Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Giannis Immortality Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comLeBron Witness 5 Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
LeBron Witness 5 Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comKyrie Flytrap 4 Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
Kyrie Flytrap 4 Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
TamamdırD.O.N Issue #1 öneririm.
Immoratality pek iyi değil. Precision da aynı şekilde.
Nedir dezavantajıD.O.N Issue #1 öneririm.
Precision'un tam bir taban teknolojisi yok, Immortality de Zoom Freak serisinin bir düşük segmenti. Zaten o linkteki fşyata Zoom Freak 1 bulursunuz.Reis özellikleri nedir avantajları falan
Tamamdır
Nedir dezavantajı
Abi bu D.O.N. issue 486 lira niyr bu kadar ucuzD.O.N Issue #1 öneririm.
Nerede?Abi bu D.O.N. issue 486 lira niyr bu kadar ucuz
Diper rengi 689 sadece renk farkı mı var yoksa özellik farkı da var mıAbi bu D.O.N. issue 486 lira niyr bu kadar ucuz
https://www.adidas.com.tr/tr/d.o.n.-issue-1-ayakkabi/EH2134.htmlNerede?
Tükendi yazıyorDiper rengi 689 sadece renk farkı mı var yoksa özellik farkı da var mı
https://www.adidas.com.tr/tr/d.o.n.-issue-1-ayakkabi/EH2134.html
Sadece renk farkı mı var yoksa özelliklerde de fark var mıDiper rengi 689 sadece renk farkı mı var yoksa özellik farkı da var mı
https://www.adidas.com.tr/tr/d.o.n.-issue-1-ayakkabi/EH2134.html
Tükendi yazıyor
Ondan öyle zaten. Gerçekten 486'ya bulmuş olsaydınız şu an sipariş geçiyordum, o derece :d
Hiç dikkat etmedim ona yaTükendi yazıyor
Ondan öyle zaten. Gerçekten 486'ya bulmuş olsaydınız şu an sipariş geçiyordum, o derece :d
Bende şu an Kyrie 4 Equality ve Jordan Black Cat Bred var.Sadece renk farkı mı var yoksa özelliklerde de fark var mı
Hiç dikkat etmedim ona ya
Sen ne kullanıyorsun