- Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ayakkabıyı napıyorsun reisBende şu an Kyrie 4 Equality ve Jordan Black Cat Bred var.
2 ayakkabıyı napıyorsun reisBende şu an Kyrie 4 Equality ve Jordan Black Cat Bred var.
İç mekan dış mekan sanırım.2 ayakkabıyı napıyorsun reis
Equality eskidi, bağcığı tutan ipleri yolda 2 defa ayakkabıcıya tamir ettiriyorum koptuğu için, tabanı neredeyse dümdüz hale geldi. 3 yıl falan önce 650TL'ye almıştım. Black Cat'i geçen sene aldım.2 ayakkabıyı napıyorsun reis
şimdi o rahat 1500 vardır ya :dxdEquality eskidi, bağcığı tutan ipleri yolda 2 defa ayakkabıcıya tamir ettiriyorum koptuğu için, tabanı neredeyse dümdüz hale geldi. 3 yıl falan önce 650TL'ye almıştım. Black Cat'i geçen sene aldım.
Bulunmuyor şuan trde :dşimdi o rahat 1500 vardır ya :dxd
342 euro ney laBulunmuyor şuan trde :d
https://www.stadiumgoods.com/en-tr/shopping/kyrie-4-bhm-equality-bhm-13157934
YOK MU SATMAM DJDNDKDJND
342 euro ney la
Flytrap 4 nasıl
Fena değil.Flytrap 4 nasıl
Özellikleri neFena değil.
Sen alır mısın onu deFena değil.
Bu arada daha ucuza bulabilirsin arkadaşın attığından :Flytrap 4 nasıl
İyi değil yaniBu arada daha ucuza bulabilirsin arkadaşın attığından :
Ama bunun da tabanda ekstra bir yastıklama yok diye biliyorum, yine asıl Kyrie serisinin alt grubu.Nike Kyrie Flytrap IV Erkek Basketbol Ayakkabısı
<p><strong>Nike Kyrie Flytrap IV Erkek Basketbol Ayakkabısı</strong></p> <p>Basketbol oynamayı sevenlerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış olan Nike Kyrie Flytrap IV Erkek Basketbol Ayakkabısı, konfor ve üstün performansı bir araya getiriyor. Destekleyici yapısı sayesinde kullanım...www.barcin.com