Neler Yeni

Basketbol Kas+Beslenme Önerisi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öncelikle selam,4-5 ay önce aktif olarak basketbol kursuna gidiyordum hafta sonları sonra dershane saatleri falan uymamaya başladı mecbur bıraktım.Dün yeniden başladım ama baktım aşırı çabuk yoruluyorum falan arkadaş bir omuz atıyor direk yerdeyim.Kas yapmak için evde (sanırım böyle yazılıyor) dumbell var 1 tane.İşte onla falan kol kası çalışmaya başladım şınav falan çekiyorum ayriyetten önerebileceğiniz birşeyler var mıdır daha hızlı karın kası+kol kası yapabilmem için.Birde hoca sağlıklı beslenin diyor onun için ne yiyebilirim söylerseniz sevinirim.(Tarhana çorbası hariç tüm yiyecekleri önerebilirsiniz)

Edit : https://www.trendyol.com/dambilcim/...boutiqueId=545434&merchantId=114166&gads=true
Bundan var

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Arkadaşlar öncelikle selam,4-5 ay önce aktif olarak basketbol kursuna gidiyordum hafta sonları sonra dershane saatleri falan uymamaya başladı mecbur bıraktım.Dün yeniden başladım ama baktım aşırı çabuk yoruluyorum falan arkadaş bir omuz atıyor direk yerdeyim.Kas yapmak için evde (sanırım böyle yazılıyor) dumbell var 1 tane.İşte onla falan kol kası çalışmaya başladım şınav falan çekiyorum ayriyetten önerebileceğiniz birşeyler var mıdır daha hızlı karın kası+kol kası yapabilmem için.Birde hoca sağlıklı beslenin diyor onun için ne yiyebilirim söylerseniz sevinirim.(Tarhana çorbası hariç tüm yiyecekleri önerebilirsiniz)
Meeercimek :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ariseks

80+ Gold

Edit : https://www.trendyol.com/dambilcim/...boutiqueId=545434&merchantId=114166&gads=true
Bundan var
Usta karın kası istiyorsan yap oranı düşürcen

Top Bottom