Neler Yeni

basketbolda nasıl kendimi geliştiririm ?

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
yardımcı olduysa en iyi cevap olarak seçebilirsin,iyi çalışmalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Kas yapmakla Basketbolun ne alakası var anlayamadım,kası olmayan 15 yaşındaki kardeşim Yaşıtlarının üstü kişilerden iyi oynayabiliyor,teknik olunca kasa gerek duymana gerek olmaz,ve ağırlık gibi çalışmaları genç yaşta tavsiye etmem sporla ilgilenmesi daha iyi olucaktır elbette.
Kas yapıp güçlenirse hem vücut koyar hem de topu cok rahat uzaktan atabilir aynı şekilde ayak da da biraz kası olursa rahat yükseklere zıplar

yardımcı olduysa en iyi cevap olarak seçebilirsin,iyi çalışmalar.

Hocam Kas yapmakla Basketbolun ne alakası var anlayamadım,kası olmayan 15 yaşındaki kardeşim Yaşıtlarının üstü kişilerden iyi oynayabiliyor,teknik olunca kasa gerek duymana gerek olmaz,ve ağırlık gibi çalışmaları genç yaşta tavsiye etmem sporla ilgilenmesi daha iyi olucaktır elbette.
Hem tekniği hem de kası olursa cok iyi olur

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
günde kaç saat çalışmalıyım sence ?
birde nasıl çalışıcağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum
oynayabildiğin kadar oyna saat tutma. eğer pota altı oynayacaksan güçlü olmalısın beslenmeni ona göre ayarla. zaten oynadıkça kasın oluyor. sonra zıplaman kötüyse onu hallet sonra pota altından panyayı kullanarak farklı pozisyonlar dene yanında savunma oyuncusu varmış gibi atana kadar. kalanları kendiliğinden gelişir zaten basketbol daha chill bir oyun top rakipteyse ve top onun kontrolündeyse çok bariz kazanmayacaksan eline hamle yapma ve aşırı baskılı oynama futbol gibi. teknik için kurs lazım en son da.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Kas yapıp güçlenirse hem vücut koyar hem de topu cok rahat uzaktan atabilir aynı şekilde ayak da da biraz kası olursa rahat yükseklere zıplar

Hem tekniği hem de kası olursa cok iyi olur
evette dediğim gibi bunlara gerekte olmayabilir,Kasları zorlamak boyun uzamasınıda engelleyebilir bu yüzden tavsiye etmiyorum,ayrıca 3 sayılık atması yeterli olucaktır karşı potadanmı atmayacak dimi ve 3 sayılık için kaslı olmaya çokta gerek yok,zıplama tekniklede iyileşebilir diye düşünüyorum.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
evette dediğim gibi bunlara gerekte olmayabilir,Kasları zorlamak boyun uzamasınıda engelleyebilir bu yüzden tavsiye etmiyorum,ayrıca 3 sayılık atması yeterli olucaktır karşı potadanmı atmayacak dimi ve 3 sayılık için kaslı olmaya çokta gerek yok,zıplama tekniklede iyileşebilir diye düşünüyorum.
Hocam cok yapmadığı sürece kas yapmak boy uzamasını engellemez gereksiz bir efsanedir o ha tabi gidip 30 yaşındaki adamlar gibi kas yapmaya çalışırsa boy uzamasın da sıkıntı olabilir ama cok olmayacak şekilde biraz yaptımı boyunun uzamasını engellemez hatta daha cok arttırır diye biliyorum

Hocam cok yapmadığı sürece kas yapmak boy uzamasını engellemez gereksiz bir efsanedir o ha tabi gidip 30 yaşındaki adamlar gibi kas yapmaya çalışırsa boy uzamasın da sıkıntı olabilir ama cok olmayacak şekilde biraz yaptımı boyunun uzamasını engellemez hatta daha cok arttırır diye biliyorum
Tabi az yapması iyidir bu yaşlar da o yüzden spor salonuna gitmek yerine evde de çalışabilir mekik, şınav fln çeksin

KraileaS

80+
yanlış anladın beni okulda mesela bir iki tip oynuyor böyle sürekli artislik falan yapıyorlar bana dalga geçiyorlar öğrenmek istememdeki temel amaç bu aslında

okul takımınada girmek istiyorum zaten ama pek güvenemiyorum kendime
kendine güvenmeme diye bişey yok kanka önce onu bi yok et kafandan çok sakatlandım çok bırakmak istedim ama bırakmadım sen kendine güvenmezsen kimse güvenmez al topunu çık antrenman yap insanlar ne düşünür dalga mı geçer deme istediğin neyse onu yap

Tre-x

80+ Silver
kendine güvenmeme diye bişey yok kanka önce onu bi yok et kafandan çok sakatlandım çok bırakmak istedim ama bırakmadım sen kendine güvenmezsen kimse güvenmez al topunu çık antrenman yap insanlar ne düşünür dalga mı geçer deme istediğin neyse onu yap
yapamıyorum işte knk genelde insanların olmadığı uzak sahalarda çalışıyorum kendi kendime :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,586
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca
Top Bottom