Neler Yeni

Öneri Başlangıç motoru önerileri

Faramirxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berk
ikinci el motor alırken hiç bir bilgim olmayacağı için nelerine dikkat etmek gerekir veya ediyomuş gibi yapmak gerekir
anlamayan birisiyseniz anlamazsınız hocam belli bir tecrübe gerekir o yüzden bir ustaya 300 500 verip baktırmanız daha iyi olur.Ama genel olarak motorun vuruğu ve yatması olmayacak aynaları elciklerin kenarı falan vuruksa yere düşmüştür.Km az odaklanırsanız sorunu da aza indirmis olursunuz ve garantisi devam eden motorlarada bakmanız iyi olur.

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
size tavsiyem ilk motorunuzu sıfır almayın çünkü elbet düşmeler sürtmeler olacaktır. ayrıca deneyimsiz rodaj motorun ömrünü oldukça düşürecektir. bana kalırsa scooter ile başlayın ama illa vitesli olsun diyorsanız o boy ve kiloya dominar 250 öneririm.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Sıfırdan motor ehliyeti alacağım, a2 düşünüyorum, 186, 100 kilo bodyciyim, altımda çok sırıtmayan motor düşünüyoru, şuana kadar araştırıp beğendiğim motor pulsar rs200 var, tavsiye varsa lütfen paylaşın.
O boy ve kiloyla altında sırıtmayacak ss tipli makine yok. Ben sana supermoto ya da enduro öneririm. Ben 183, 85 kilo ile kendimi dominar 400ün üzerine bile yakıştıramadım. Satıp daha kalıplı duran crf250 rally kullandım. Düşük bütçede Voge 250 Rally de bakılabilir. Onu da kullandım.

hamzaersoy

80+ Bronze
hocam ilk motorunu sıfır alma yeter. rodajı teoride ne kadar iyi bilirsen bil uygularken sıkıntılar yaşayabilirsin. rodajı ve bakımı iyi yapılmış bir motor bul ve iyi bakmaya çalış yeter

Top Bottom