Neler Yeni

Öneri Başlanılacak Online Oyun Önerisi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Şu anda sürekli oynadığım online oyun olarak sadece naraka bladepoint var fakat battleroyale olduğu için bir kaç saat sonra sıkıyor. Başladığıma değecek güzel bir online oyun önerisi istiyorum, fiyat önemli değil bir kere ödeyeceğim sonuçta. Lol, valorant, csgo, tf2, apex legends, pubg önermezseniz sevinirim. Battleroyale olmazsa güzel olur

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Battlefield 1 veya 5'ten çok zevk alırsın. Hem ücretsiz verilmişti.
Evet aldım ikisinide belli bir süre oynadım fakat benim tarzım değil, Call Of Duty hayranıyımdır fakat bf beni hiç sarmadı

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Şu anda sürekli oynadığım online oyun olarak sadece naraka bladepoint var fakat battleroyale olduğu için bir kaç saat sonra sıkıyor. Başladığıma değecek güzel bir online oyun önerisi istiyorum, fiyat önemli değil bir kere ödeyeceğim sonuçta. Lol, valorant, csgo, tf2, apex legends, PUBG önermezseniz sevinirim. Battleroyale olmazsa güzel olur
Rainbow

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Red Dead Online :peped:

RaMorX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ramazan Ergen
Şu anda sürekli oynadığım online oyun olarak sadece naraka bladepoint var fakat battleroyale olduğu için bir kaç saat sonra sıkıyor. Başladığıma değecek güzel bir online oyun önerisi istiyorum, fiyat önemli değil bir kere ödeyeceğim sonuçta. Lol, valorant, csgo, tf2, apex legends, PUBG önermezseniz sevinirim. Battleroyale olmazsa güzel olur
Sea Of Theves - World War Z - Rocket League - Battlefield 1 - Ready Or Not - Town Of Salem Tarzı Oyunlar (feign,Agrou vb.) - Dead By Daylight - Arkadaşın ile oyananabilecek Oyunlar ( Portal 2 = 2 kişilik Left 4 Dead 2 = 4 kişilik ) - COD baska Da aklıma gelmedi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler bakacağım bu oyunlara

bypsiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim