The Batman
80+ Silver
lolü bıraktım suan cok boş vaktim var beni çok kanser etmeyecek online oyun önerisi arıyorum csgo yada call of duty online düşünüyorum ama pug benzeri olmazsa güzel olur
kanser etmeyecek ve online oyun birlikte çok zor belolü bıraktım suan cok boş vaktim var beni çok kanser etmeyecek online oyun önerisi arıyorum csgo yada call of duty online düşünüyorum ama pug benzeri olmazsa güzel olur
önceden metin 2 oynardım mutluydum kanser tipler vardı ama depo arkasında çözerdik işimizi ah be eski yıllarkanser etmeyecek ve online oyun birlikte çok zor be
ingilizceniz varsa ARMA 3 RP sunucularıönceden metin 2 oynardım mutluydum kanser tipler vardı ama depo arkasında çözerdik işimizi ah be eski yıllar
şuan hangi seviyedeyim tam bilmiyorumda aktif geliştirmeye çalışıyorumingilizceniz varsa ARMA 3 RP sunucuları
Rainbow sixlolü bıraktım suan cok boş vaktim var beni çok kanser etmeyecek online oyun önerisi arıyorum csgo yada call of duty online düşünüyorum ama pug benzeri olmazsa güzel olur
eski bir laptobum vardı onu zamanında oynayamıştım fps düşük diye şuan oynanır mıconqueror's blade
eveteski bir laptobum vardı onu zamanında oynayamıştım fps düşük diye şuan oynanır mı
Bayagidir girmedim girsemde aram girip cikiyorum yeni darkin gelise belki girer biraz bakarım artık yaş 25 oldu artık ileriye yönelik ciddi adımlar atmak istiyorum baktım LoL beni engel oluyor bıraktımlolu biraktim dersin ama o seni birakmaz tekrar baslayacaksin