Başvurduğum Burslar Unuttum

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,053
Gittim önüme gelen bütün burslara başvurdum Eylül ayında hepside Ekim'de açıklanıyordu en az 20 tane şimdi başvurduğum bütün bursları unuttum malie bakıyorum yok. Şifre yöneticisine giriyorum belki kaydetmisimdir diye yok sms geçmişinde sildim belki kazanmışımdır nasıl Buldan ben bu başvurdum bursları havadan para kaybediyorum

Ekler

• 1000109214.webp
    1000109214.webp
    67.8 KB · Hit: 23
Zamanında çok bursa başvurdum, bir tanesi bile kabul etmedi. Aile durumuna vs bakınca o ara harbiden çıkması gerekiyordu bence. O yüzden çok da umutlanma derim. Her neyse konuya döneyim, eğer gerçekten kazanırsan veya mülakata vs çağrılacak olursan onlar sana ulaşır bir şekilde merak etme. Sms, mail, telefon araması gibi her türlü yoldan ulaşıyorlar duyduğum kadarıyla, en kötü yakının telefonu ile ulaşırlar.

Zamanında çok bursa başvurdum, bir tanesi bile kabul etmedi. Aile durumuna vs bakınca o ara harbiden çıkması gerekiyordu bence. O yüzden çok da umutlanma derim. Her neyse konuya döneyim, eğer gerçekten kazanırsan veya mülakata vs çağrılacak olursan onlar sana ulaşır bir şekilde merak etme. Sms, mail, telefon araması gibi her türlü yoldan ulaşıyorlar duyduğum kadarıyla, en kötü yakının telefonu ile ulaşırlar.
Mulakatta ne soracaklar. Bir ekmek 3 gün beklerse ne yapılır? A: tost B: islatilir C: köfte yapılır D: çöpe atılır

Geri