Qzer 80+ Bronze Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 1,996 Dahası Reaksiyon skoru 816 İsim Ekrem 3 Ocak 2023 #1 millenicoma başvuru yaptım, arkadaşımın davet kodunu söylemeyi unuttum, internet aktif olduktan sonra kodu aktif edebilirmiyim ?
millenicoma başvuru yaptım, arkadaşımın davet kodunu söylemeyi unuttum, internet aktif olduktan sonra kodu aktif edebilirmiyim ?
TeknoPiyon 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 8,055 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 4,529 Konum whoamı İsim ArtiAnius 3 Ocak 2023 #2 Qzer yazmış: millenicoma başvuru yaptım, arkadaşımın davet kodunu söylemeyi unuttum, internet aktif olduktan sonra kodu aktif edebilirmiyim ? Devamı için tıklayın... hocam arayın hemen söyleyin isterseniz olmaz çünkü davet kodu söylemeden,
Qzer yazmış: millenicoma başvuru yaptım, arkadaşımın davet kodunu söylemeyi unuttum, internet aktif olduktan sonra kodu aktif edebilirmiyim ? Devamı için tıklayın... hocam arayın hemen söyleyin isterseniz olmaz çünkü davet kodu söylemeden,
G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,738 En İyi Cevap 7 3 Ocak 2023 #3 Bildiğim kadarıyla olmaz.