aynı benim duruma düşmüşsünüz bende 2-3 hafta önce rdr2 almıştım 80 tl olması gerekirken sanırım benim hatam kuponu uygulamayıp 140 TL'ye aldım sonrasında hemen iade ettim daha da kupon falan gelmedi para 5 gün sonra hesabıma yattıArkadaşlar gaza gelip battlefield 2042 aldım, hep merak ettiğim bir oyundu, malum indirimden 115 liraya geldi.
Lakin yorumlara baktığımda oyunu çok gömmüşler, bedava olacak falan diyen var. Bu konuda bilginiz var mı?
Şüpheye düştüm, iade mi etsem? İade edince 130 lira kupon geri yüklenir mi sizce? Sırada oynayacak bolca oyun var, muhtemelen 3-5 ay başlamam bile. Sadece fiyatı epeydir düşmüyordu, uyguna görünce hiç düşünmeden aldım bulunsun diye.
Ulan metro nun sonunu kasıtlı izledim rdr2 de çok alakasız bir yerde karşıma çıktı o yüzden alamıcanTeşekkürler arkadaşlar, o zaman iade ettim. Kuponu geri vermediler, destekten mail attım belki verirler tekrardan.
Vermeseler bile cidden gereksiz olacaktı dediğiniz gibi.
Alternatif oyun öneriniz var mı peki kupon geri gelirse diye? Hikayeli, grafikleri kaliteli bir oyun iyi olur. Metro exhodus gibi, rdr2 gibi mesela.
God of warı çok övmüşler ama izleyince o kadar eğlenceli gelmedi açıkcası, siz ne dersiniz? Ne alırsam alayım 3-5 aya ancak oynayacağım, o sebeple fiyatı düşmeyecek bir oyun olursa daha iyi olur.
İki sonuda biliyom be hocamMetro çok iyi hocam, bende exhodustan başladım, sonra ilk oyundan tekrar baştan sona yaptım zorluğu arttırıp, zaten kısa sürüyor. İnsanı çok sarıyor exhodus, mutlaka öneririm. 2 tane son var, oyunu oynayışına göre sana diğer son denk gelir belki.
Diğer yorumlar için teşekkürler, hiç gerek yok o zaman bu oyuna para vermeye, önceki oyunlarını oynamamıştım onları deneyeceğim.