Bf5 al en azından onlinentarafa daha yeni hile için koruma getirdiler hilesiz oynarsın. Bende 2042 var onu oynuyorum çünkü silah çeşitliliği falan daha çok hoşuma gidiyor bf1 ve bf5 beni pek sarmadı haritada insan göremiyordum dizaynından dolayı. Bide şu an epic games the star wars 3 oyunu 60 lira onu da al hiç olmazsa dursun kenarda 60 TL ye döner ekmek bile yokPara konusunda 2 side benim için uygun sistemim rtx 4060 8gb oc , amd ryzen 5 5600 16gb ram var btf5 mi mantıklı hem online hem hikaye yoksa btf1 mi
2042 güzel ama cod warzone biraz daha güzel ama btf 1 benim çok özendiğim ama sadece kuzenlerimin pc de oynadığım bir oyundu btf5 hiç oynamadım artık almayı düşünüyorum btf 1 mi mantıklı btf 5 mi sistemim kaldırır mı btf 5 i multiplayer + hikahesi sarar mı btf5 daha güncel bir oyun olduğu için gönlüm biraz 5 den yana.Bf5 al en azından onlinentarafa daha yeni hile için koruma getirdiler hilesiz oynarsın. Bende 2042 var onu oynuyorum çünkü silah çeşitliliği falan daha çok hoşuma gidiyor bf1 ve bf5 beni pek sarmadı haritada insan göremiyordum dizaynından dolayı. Bide şu an epic games the star wars 3 oyunu 60 lira onu da al hiç olmazsa dursun kenarda 60 TL ye döner ekmek bile yok
Btf1 de çanakkale var btf 5 güncel bir oyun çok kararsızımBf1 oynanış açısından temasına daha oturmuş bir oyun.
Bf5 biraz daha hızlandırılmış hali.
İkisinin de atmosferi güzel ama. Geniş çaplı savaşları seviyorsan ikisi de güzel.
bf 1 de oynadım bf 5 de ama bf 1 bi başka eylenceli bencePara konusunda 2 side benim için uygun sistemim rtx 4060 8gb oc , amd ryzen 5 5600 16gb ram var btf5 mi mantıklı hem online hem hikaye yoksa btf1 mi
Hocam bi ara fiyatları çok ucuzdu hatta galiba bedava falan da oldu bir dönem. Keşke o zaman yakalasaydınız.2042 güzel ama cod warzone biraz daha güzel ama btf 1 benim çok özendiğim ama sadece kuzenlerimin pc de oynadığım bir oyundu btf5 hiç oynamadım artık almayı düşünüyorum btf 1 mi mantıklı btf 5 mi sistemim kaldırır mı btf 5 i multiplayer + hikahesi sarar mı btf5 daha güncel bir oyun olduğu için gönlüm biraz 5 den yana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Btf1 de çanakkale var btf 5 güncel bir oyun çok kararsızım
Ben bf5 tercih ederdim çünkü hile koruması var ve hileler can sıkabiliyor. Bide sen içine hangisi siniyorsa onu al diğerini de sonra alırsın ömründe 1 tane alma hakkın yok ya sistemin de her türlü kaldırır merak etme çok sistem isteyen oyunlar değiller zaten. Herkes yeni Battlefield oyununu bekliyor artık 2042 ye yeni sezon gelmeyecek ve yeni oyundan ümitliyiz inşallah yakın zamanda duyururlar2042 güzel ama cod warzone biraz daha güzel ama btf 1 benim çok özendiğim ama sadece kuzenlerimin pc de oynadığım bir oyundu btf5 hiç oynamadım artık almayı düşünüyorum btf 1 mi mantıklı btf 5 mi sistemim kaldırır mı btf 5 i multiplayer + hikahesi sarar mı btf5 daha güncel bir oyun olduğu için gönlüm biraz 5 den yana.
Btf1 de çanakkale var btf 5 güncel bir oyun çok kararsızım
BF5'te neredeyse her maç hile çıkıyor.Bu oyunları oynayan kişilerin sayısı çok var mı? Bir de hileli oynayan kişiler çok var mı?
BF5'in mi hile koruması var?Ben bf5 tercih ederdim çünkü hile koruması var ve hileler can sıkabiliyor. Bide sen içine hangisi siniyorsa onu al diğerini de sonra alırsın ömründe 1 tane alma hakkın yok ya sistemin de her türlü kaldırır merak etme çok sistem isteyen oyunlar değiller zaten. Herkes yeni Battlefield oyununu bekliyor artık 2042 ye yeni sezon gelmeyecek ve yeni oyundan ümitliyiz inşallah yakın zamanda duyururlar
Son güncelleme ile geldi kardeşim hatta bayağı bir de haber oldu malum oyun çıkalı çok uzun süre oldu buna rağmen hile koruması getirdiler diyeİkisinide almamalısın 2042 almasılın. BF5 hile kaynıyor unutma.
BF5'te neredeyse her maç hile çıkıyor.
BF5'in mi hile koruması var?
Haberim yoktu hocam kusuruma bakmayın. Oyunu hile çok diye salmıştım hatta 2042'yi almıştım. Yakın zamanda başlayayım tekrardan.Son güncelleme ile geldi kardeşim hatta bayağı bir de haber oldu malum oyun çıkalı çok uzun süre oldu buna rağmen hile koruması getirdiler diye
savaş atmosferi olarak bf 1 beni çok tatmin etti bf 5 de güzeldir ikisinide düşünebilirsinPara konusunda 2 side benim için uygun sistemim rtx 4060 8gb oc , amd ryzen 5 5600 16gb ram var btf5 mi mantıklı hem online hem hikaye yoksa btf1 mi