Neler Yeni

Battlefield 1 mi almalıyım Battlefield 5 mi ?

KIYICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
BINBASI
Para konusunda 2 side benim için uygun sistemim rtx 4060 8gb oc , amd ryzen 5 5600 16gb ram var btf5 mi mantıklı hem online hem hikaye yoksa btf1 mi

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Sercan GÖKALP
Para konusunda 2 side benim için uygun sistemim rtx 4060 8gb oc , amd ryzen 5 5600 16gb ram var btf5 mi mantıklı hem online hem hikaye yoksa btf1 mi
Bf5 al en azından onlinentarafa daha yeni hile için koruma getirdiler hilesiz oynarsın. Bende 2042 var onu oynuyorum çünkü silah çeşitliliği falan daha çok hoşuma gidiyor bf1 ve bf5 beni pek sarmadı haritada insan göremiyordum dizaynından dolayı. Bide şu an epic games the star wars 3 oyunu 60 lira onu da al hiç olmazsa dursun kenarda 60 TL ye döner ekmek bile yok 😂

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Baran Kut
Bf1 oynanış açısından temasına daha oturmuş bir oyun.
Bf5 biraz daha hızlandırılmış hali.

İkisinin de atmosferi güzel ama. Geniş çaplı savaşları seviyorsan ikisi de güzel.

KIYICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
BINBASI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bf5 al en azından onlinentarafa daha yeni hile için koruma getirdiler hilesiz oynarsın. Bende 2042 var onu oynuyorum çünkü silah çeşitliliği falan daha çok hoşuma gidiyor bf1 ve bf5 beni pek sarmadı haritada insan göremiyordum dizaynından dolayı. Bide şu an epic games the star wars 3 oyunu 60 lira onu da al hiç olmazsa dursun kenarda 60 TL ye döner ekmek bile yok 😂
2042 güzel ama cod warzone biraz daha güzel ama btf 1 benim çok özendiğim ama sadece kuzenlerimin pc de oynadığım bir oyundu btf5 hiç oynamadım artık almayı düşünüyorum btf 1 mi mantıklı btf 5 mi sistemim kaldırır mı btf 5 i multiplayer + hikahesi sarar mı btf5 daha güncel bir oyun olduğu için gönlüm biraz 5 den yana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bf1 oynanış açısından temasına daha oturmuş bir oyun.
Bf5 biraz daha hızlandırılmış hali.

İkisinin de atmosferi güzel ama. Geniş çaplı savaşları seviyorsan ikisi de güzel.
Btf1 de çanakkale var btf 5 güncel bir oyun çok kararsızım :)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Baran Kut
2042 güzel ama cod warzone biraz daha güzel ama btf 1 benim çok özendiğim ama sadece kuzenlerimin pc de oynadığım bir oyundu btf5 hiç oynamadım artık almayı düşünüyorum btf 1 mi mantıklı btf 5 mi sistemim kaldırır mı btf 5 i multiplayer + hikahesi sarar mı btf5 daha güncel bir oyun olduğu için gönlüm biraz 5 den yana.

Hocam bi ara fiyatları çok ucuzdu hatta galiba bedava falan da oldu bir dönem. Keşke o zaman yakalasaydınız.

Bence çok da arkadaş çevreniz yoksa oynamak için BF1'i deneyin derim. Hikaye anlatım ve sunumu daha başarılı BF5'e göre.

Ama varsa arkadaş çevreniz BF5 biraz hızlı olduğundan daha eğlenceli geçebiliyor.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Sercan GÖKALP

Ben bf5 tercih ederdim çünkü hile koruması var ve hileler can sıkabiliyor. Bide sen içine hangisi siniyorsa onu al diğerini de sonra alırsın ömründe 1 tane alma hakkın yok ya 😂 sistemin de her türlü kaldırır merak etme çok sistem isteyen oyunlar değiller zaten. Herkes yeni Battlefield oyununu bekliyor artık 2042 ye yeni sezon gelmeyecek ve yeni oyundan ümitliyiz inşallah yakın zamanda duyururlar

BJK10

80+
Bu oyunları oynayan kişilerin sayısı çok var mı? Bir de hileli oynayan kişiler çok var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
İkisinide almamalısın 2042 almasılın. BF5 hile kaynıyor unutma.

Bu oyunları oynayan kişilerin sayısı çok var mı? Bir de hileli oynayan kişiler çok var mı?
BF5'te neredeyse her maç hile çıkıyor.

Ben bf5 tercih ederdim çünkü hile koruması var ve hileler can sıkabiliyor. Bide sen içine hangisi siniyorsa onu al diğerini de sonra alırsın ömründe 1 tane alma hakkın yok ya 😂 sistemin de her türlü kaldırır merak etme çok sistem isteyen oyunlar değiller zaten. Herkes yeni Battlefield oyununu bekliyor artık 2042 ye yeni sezon gelmeyecek ve yeni oyundan ümitliyiz inşallah yakın zamanda duyururlar
BF5'in mi hile koruması var?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Sercan GÖKALP
İkisinide almamalısın 2042 almasılın. BF5 hile kaynıyor unutma.

BF5'te neredeyse her maç hile çıkıyor.

BF5'in mi hile koruması var?
Son güncelleme ile geldi kardeşim hatta bayağı bir de haber oldu malum oyun çıkalı çok uzun süre oldu buna rağmen hile koruması getirdiler diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Son güncelleme ile geldi kardeşim hatta bayağı bir de haber oldu malum oyun çıkalı çok uzun süre oldu buna rağmen hile koruması getirdiler diye
Haberim yoktu hocam kusuruma bakmayın. Oyunu hile çok diye salmıştım hatta 2042'yi almıştım. Yakın zamanda başlayayım tekrardan.

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
msbsb
savaş atmosferi olarak bf 1 beni çok tatmin etti bf 5 de güzeldir ikisinide düşünebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,853
Üyeler
163,566
Son üye
eskighost
Top Bottom