Neler Yeni

Battlefield 1 mi almalıyım Battlefield 5 mi ?

Bünyamina

80+ Platinum
Bu oyunları oynayan kişilerin sayısı çok var mı? Bir de hileli oynayan kişiler çok var mı?
Hileli oynayan çıkabiliyor arada quit atarsın repleyip başka çare yok ona. Oyuncu sayısı sana şöyle söyleyeyim oyun indirimde olduğunda güzel oyuncu sayısına ulaşıyor anında lobi bulabiliyorsun mesela. Normal zamanda ise eh işte 1 kaç tane lobi oluyor ama onda da sağlam oyuncular oluyor nefes aldırmıyor ya da hileli eleman devralıyor komple. :D

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Talat
bf1 ve bf 5 hileden oynanmıyor tavsiye etmem dostum 2042 al bence

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Sercan GÖKALP
Haberim yoktu hocam kusuruma bakmayın. Oyunu hile çok diye salmıştım hatta 2042'yi almıştım. Yakın zamanda başlayayım tekrardan.
Dediğim gibi ben adam görmekte zorlandığım ve silahlar pek bana uymadı diye oynamadım tekrar bf2042 ye döndüm sana tavsiyem 2042 Yi oyun arama kısmına girip bad boys serverinden oyna hem hardcore ayarlarda oynuyorlar daha zevkli. Normal modda adama bir ton mermi atmak zorunda kalıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Dediğim gibi ben adam görmekte zorlandığım ve silahlar pek bana uymadı diye oynamadım tekrar bf2042 ye döndüm sana tavsiyem 2042 Yi oyun arama kısmına girip bad boys serverinden oyna hem hardcore ayarlarda oynuyorlar daha zevkli. Normal modda adama bir ton mermi atmak zorunda kalıyorsun
Yükleyince deneyeceğim hocam. Teşekkür ederim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Para konusunda 2 side benim için uygun sistemim rtx 4060 8gb oc , amd ryzen 5 5600 16gb ram var btf5 mi mantıklı hem online hem hikaye yoksa btf1 mi
Hikaye konusunda ikiside alınır kesin diyemem ama ikiside en azından hikaye sunuyor o yüzden hikaye konusunda pas geç
Online konusunda ise bf1 güzel oyundur bence ama kıyaslamak gerekirse ikiside ayrı dünyanın oyunları gibi 5 daha hızlı aksiyona sahip işte 2 saniyede tak tak git gibi bir işleyişi var sevmeyenler bu yüzden sevmez 1 de ise nermiler daha uzun sürede alıyor ve aksiyon buna bakılırsa daha az ama ben 2 oyununa öneririm aldığına pişman olmazsın
Ayrıca 2 oyundada rahat rahat adam buluyorum helede hiç karşıma gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
İkisinide oynadım ikisinide alma 2042 al bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,853