Neler Yeni

battlefield 1 mi battlefield 5 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Vahit
arkadaşlar online oynamak için alacağım hangisi daha iyi hangisini alayım

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Silah mekaniği BF5'te daha iyi ama Battlefield 1'in ortamını hiç bir oyun veremiyor. Savaş hissiyatını iliklerine kadar yaşatıyor emin ol o yüzden kesinlikle BF1 öneririm.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,421
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Buna çoğu kişi bf 1 diyecektir. Haklilarda. Fakat ben bf 5 oynamaya başladım ilk.Ve bf 1 e alışamadım. O yüzden sende ilk defa oynayacağın için bf 1 al. Oyun Modları güzel gerçekten. Hem indirimlerde bf 1 ile bf 5 arasında 100 liralık bir fark var.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
bana bf1 daha zevkli geliyor ama zevk meselesi

@Platen e sormalı
Etiketlediğin için çok teşekkür ederim dostum.
Hangisinin daha iyi olduğu konusu biraz görecelidir. BF1'den önce BF5 oynayan BF5'e alıştığı için sonradan BF1 oynayamıyor ya da oynamaya gerek duymuyor. Bence BF1 her anlamda BF5'e göre çok daha iyi. Hikaye konusunda zaten önde ama sadece çok oyunculuyu düşünürsek o konuda da önde. Sunduğu çeşitlilik, yaşattığı atmosfer BF5'e göre çok daha sağlam. Aradaki fiyat farkı da cabası. Benim önerim BF1 olur.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,421
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Etiketlediğin için çok teşekkür ederim dostum.
Hangisinin daha iyi olduğu konusu biraz görecelidir. BF1'den önce BF5 oynayan BF5'e alıştığı için sonradan BF1 oynayamıyor ya da oynamaya gerek duymuyor. Bence BF1 her anlamda BF5'e göre çok daha iyi. Hikaye konusunda zaten önde ama sadece çok oyunculuyu düşünürsek o konuda da önde. Sunduğu çeşitlilik, yaşattığı atmosfer BF5'e göre çok daha sağlam. Aradaki fiyat farkı da cabası. Benim önerim BF1 olur.
o.O2

KaiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kağan Hezer
Discord
Kağan#9286
Steamden 1 yıllık EA Play al Battlefield 6 zaten bu sene sonuna doğru çıkıyor. Battlefield 6 gelene kadar bütün battlefieldları rahatça oynarsın. Kendin kararını verirsin. Sadece tekil olarak bir oyun almanı önermem. Battlefield V oynanış olarak Battlefield 1'e göre daha hızlı ve oyun olarak Battlefield 1'e göre eksik bir oyun fakat ben Battlefield V'i Battlefield 1 yerine tercih ediyorum. Tercih meselesi yani

Top Bottom