Battlefield 1 Öldü mü? Hayır!

Böyle diyince canım çok istedi. Hafta sonu forumda başka oynayan varsa toplanıp girsek fena olmaz mıydı?🤤 @Emydn10
Bende BF1 yok ki o.O2 EaPlay'imin süresi doldu. Ama arkadaşımdan falan hesap bulurum akarız müsaitsen <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle diyince canım çok istedi. Hafta sonu forumda başka oynayan varsa toplanıp girsek fena olmaz mıydı?🤤 @Emydn10
Son girdiğimde adamı tankın ucuna sokup fırlattılar. Uçarken önümden geçti. Videosunu bulursam atıcam o.O2

Bir oyun kaç yıl geçse de hala güzel olabilir mi...

Oynasana.com'da 60 liraydı bugün.
Kendi Steam hesabimda olmazsa rahat edemiyorum. Bütün oyunlar kendi hesabimda olması takıntım var 😬

Kendi Steam hesabimda olmazsa rahat edemiyorum. Bütün oyunlar kendi hesabimda olması takıntım var 😬
He steam he origin ne farkı var. Kod olarak alıyorsun sonra etkinleştiriyorsun istediğin hesapta😁

5600XT beni bırakmadı, ben 5600XT'yi bıraktım... Ben ihanet ettim sonuç, insanlar toplanıp BF1 oynasın ben minecraft.

Toprak atmanın vakti geldi, asker! mezar taşı hazır mı ?

Hayır. Aldığın yerde kalır oyun ama originde aldıysan steamdekilerle oynayabilirsin elbette. Benim dediğim E-pin, Steam ve Origin olarak değişiyor pinler.

Elbette değer, ağzımın suları akarak oynuyorum öyle söyliyeyim :D
Alın la alın, indiriyom oynarız.
Dayı taşısın bizi o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,816
Üyeler
184,503