Genede güzel bir Fırsat bence Hocam Alınır gibi duruyor.Eskiden bedava verilmişti galiba alamayanlar için güzel fırsat.
sunucuları gayet dolu sabah akşam oda bulabiliyorsunuz en iyi bf oyunlarındandırTeşekkürler indirim için. Alınmaz ama. Sunucuları çok boş.
alan yazsın oynayalım beylerAlıntıyı görüntüle
%75 İndirim.
Ben oynarken bundan 1 sene önce oyuncusu çok azdı. Oynamıyordum o yüzden. Bir de DLC alman lazım. DLC silahları gerçekten çok güçlü. O yanını sevmiyorum ama oyun güzel.sunucuları gayet dolu sabah akşam oda bulabiliyorsunuz en iyi bf oyunlarındandır
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazon prime bf1 ve bf5i bedava vermişti kaçıranlar değerlendirebilir
EA play üyeliğine aylık 40tl vereceğime 70tlye sınırsız alırım daha mantıklıÜcretsiz verilen bir oyun ve düşük fiyatlarla EA Play erişimine sahip olabiliyorsunuz. Bu saaten sonra satın almanın mantığı yok.
Bunun yerine dwtroid become human daha iyi olur benceTeşekkürler indirim için. Alınmaz ama. Sunucuları çok boş.
bu konuda haklısınız ama dlc leri origin bedava vermişti geçen aylardaBen oynarken bundan 1 sene önce oyuncusu çok azdı. Oynamıyordum o yüzden. Bir de DLC alman lazım. DLC silahları gerçekten çok güçlü. O yanını sevmiyorum ama oyun güzel.
çok uzun değil ama güzelBen başlamayı düşünüyorumda hala pahalı. Single player'ı nasıl?