Neler Yeni

🔥İndirim Battlefield 1 ™ -75% 69,99 TL

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Mesela oyunu bitirdim diyelim. Online dışında kendim takılabileceğim mod gibi bir şey var mı?
hayır yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ah be kaçırdık bunu işte kötü oldu :(
aslında her sınıfta hangi silahların iyi olduğu belli silahları açmak için size görev veriyor 1-2 gününüzü harcayarak görevlere odaklanıp açabilirsiniz silah

tanksavar bombasıyla 10 düşman öldür gibi kolay görevler

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
hayır yok

aslında her sınıfta hangi silahların iyi olduğu belli silahları açmak için size görev veriyor 1-2 gününüzü harcayarak görevlere odaklanıp açabilirsiniz silah

tanksavar bombasıyla 10 düşman öldür gibi kolay görevler
Oyunu biliyorum kral. Tüm silahlar görev ile açılıyor mu artık? DLC silahları dahil?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
eskiden beri öyleydi hocam :)
Yok usta öyle değil. DLC ile gelen silahları açamıyordun. DLC satın alman lazımdı. Bazı silahlar ve modifiye olan sınıfın silahlarını oyun parası ile açıyordun. Eğer açılsaydı eskiden beri ben oyunu 200-300 saate yakın oynamıştım diye hatırlıyorum. Bilirdim mutlaka. Hatta LMG DLC'si vardı ve oyundan soğutmuştu milleti. Dürbünlü makineli tüfek. Hem sniper hem makineli tüfek gibiydi.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Agalarla EA Playi 8TLye aldık oynuyoruz. Premium olduğu için LMG kasıyoruz M1917 Teleskopik yanlış değilsem. Sunucular da gayet dolu her girdiğimde rahat oynuyorum.

Hermitus

80+ Bronze
Online için alınır hala dolu serverlar var bazen yer bile bulamıyorsunuz. hile konusuna gelirsek oyunun serverlarında karşılaşma ihtimaliniz biraz yüksek ama Bonk Epix Power AMG Bob gibi özel serverlara girerseniz hile ile karşılaşmazsınız.

Son düzenleme:
Top Bottom