Karl Dönitz
80+ Bronze
Mesela oyunu bitirdim diyelim. Online dışında kendim takılabileceğim mod gibi bir şey var mı?çok uzun değil ama güzel
Mesela oyunu bitirdim diyelim. Online dışında kendim takılabileceğim mod gibi bir şey var mı?çok uzun değil ama güzel
Ah be kaçırdık bunu işte kötü oldubu konuda haklısınız ama dlc leri origin bedava vermişti geçen aylarda
hayır yokMesela oyunu bitirdim diyelim. Online dışında kendim takılabileceğim mod gibi bir şey var mı?
aslında her sınıfta hangi silahların iyi olduğu belli silahları açmak için size görev veriyor 1-2 gününüzü harcayarak görevlere odaklanıp açabilirsiniz silahAh be kaçırdık bunu işte kötü oldu
Oyunu biliyorum kral. Tüm silahlar görev ile açılıyor mu artık? DLC silahları dahil?hayır yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında her sınıfta hangi silahların iyi olduğu belli silahları açmak için size görev veriyor 1-2 gününüzü harcayarak görevlere odaklanıp açabilirsiniz silah
Mesaj otomatik birleştirildi:
tanksavar bombasıyla 10 düşman öldür gibi kolay görevler
eskiden beri öyleydi hocamOyunu biliyorum kral. Tüm silahlar görev ile açılıyor mu artık? DLC silahları dahil?
Gamepasste vardı sanırım 5i begenmemistimÜcretsiz verilen bir oyun ve düşük fiyatlarla EA Play erişimine sahip olabiliyorsunuz. Bu saaten sonra satın almanın mantığı yok.
Yok usta öyle değil. DLC ile gelen silahları açamıyordun. DLC satın alman lazımdı. Bazı silahlar ve modifiye olan sınıfın silahlarını oyun parası ile açıyordun. Eğer açılsaydı eskiden beri ben oyunu 200-300 saate yakın oynamıştım diye hatırlıyorum. Bilirdim mutlaka. Hatta LMG DLC'si vardı ve oyundan soğutmuştu milleti. Dürbünlü makineli tüfek. Hem sniper hem makineli tüfek gibiydi.eskiden beri öyleydi hocam