Neler Yeni

Battlefield 1 ve Battlefield 5 oyuncu sayısı

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,393
İsim
Ahmet Sevinç
Haftasonu oynayalım o zaman. Dc adını bırak, ekliyim. Oyun yüklü değil çiünkü şuan yüklerim yarın, haftasonu da oynarız :) yada Cuma günü
hocam ben ortalama bi bf5 oyuncusuyum nerdeyse 20 saat oynayabildim ama belirtmek isterim ki bf4 100 saat ve bf1 10 ssat kadar oynadım oralardanda bişey geçmiştir bana :)
dc:Ahmet sevinc#2175

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
hocam ben ortalama bi bf5 oyuncusuyum nerdeyse 20 saat oynayabildim ama belirtmek isterim ki bf4 100 saat ve bf1 10 ssat kadar oynadım oralardanda bişey geçmiştir bana :)
dc:Ahmet sevinc#2175
Tamamdır sorun yok bende ahım şahım oynamıyorum ama bazen oluyo birşeyler :) Cevizz#1903 ekledim seni. Bu gece yüklerim oyunu yarın oynarız yada ctesi günü. Ben de seviyorum bf5 oynamayı ama dediğin gibi oynayacak birlikte insan yok.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,393
İsim
Ahmet Sevinç
Tamamdır sorun yok bende ahım şahım oynamıyorum ama bazen oluyo birşeyler :) Cevizz#1903 ekledim seni. Bu gece yüklerim oyunu yarın oynarız yada ctesi günü. Ben de seviyorum bf5 oynamayı ama dediğin gibi oynayacak birlikte insan yok.
Hocam bence oyunun tek sıkıntısı pusan oyuncular beni vurdukları zaman çok sınır oluyorum özelliklede çalılarda 😾

tamtam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
isim soyisim
BF1 hala deli gibi oynanıyor. Serverın birinde dışarda 9 kişi bekleyen gördüğümü biliyorum. 5 i bilemem.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Steamdb'de bu şekilde gözüküyor.

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    95.9 KB · Hit: 78
  • 2.PNG
    2.PNG
    102.3 KB · Hit: 71

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hocam bence oyunun tek sıkıntısı pusan oyuncular beni vurdukları zaman çok sınır oluyorum özelliklede çalılarda 😾
Hangi modu oynuyorsun ki o kadar puan adama denk gelmiyorum ben. Zaten Bi kere olduysan ikinciye vurursun yani adamı başka bir yerden :)

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,393
İsim
Ahmet Sevinç
Hangi modu oynuyorsun ki o kadar puan adama denk gelmiyorum ben. Zaten Bi kere olduysan ikinciye vurursun yani adamı başka bir yerden :)
hocam ben conquest oynuyorum yani dice bana hangi maçı bulursa beni ona yönlendiriyor ama gerçekten bıktım ölünce tekrar gidiyorum pusu yerine gidince karşıma tank çıkıyor 😤

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
İkisi de yeterince fazla oyuncuya sahip. BF 1'in eşleştirme sisteminde sıkıntı var, serverlar boş denk gelirse oyuncu azlığından değil yani.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
YILDIRIM
Custom serverlara girebilirsiniz random aramaktansa ben bf5 de öyle giriyorum

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Mustafa Enes Bulut
Arkadaşlar geçenlerde Battlefield 2042 oyuncu sayısının düşük olduğunu duymuştum Battlefield 1 ve 5 deki oyuncu varmı PC için
Ve birde star wars battlefront 2 de oyuncu varmı
bf1 bugun gırdım daha 7-8 tane sunucu agzına kadar dolu ve sıra vardı sıra bekledım ve birisine girdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cumartesi e kadar Allah izin verirse ben de alıyorum sistem,hep beraber gireriz artık ?
valla bende yazın alıcam ya o zaman konu acarım buluruz bırbırımızı

Cumartesi e kadar Allah izin verirse ben de alıyorum sistem,hep beraber gireriz artık ?
dc verın de ekleyeyım forumla ugrasmayalım

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
hocam ben conquest oynuyorum yani dice bana hangi maçı bulursa beni ona yönlendiriyor ama gerçekten bıktım ölünce tekrar gidiyorum pusu yerine gidince karşıma tank çıkıyor 😤
Ahahaha yav tank sorun degilde, ucagi nasil kullaniyor millet ya. Kac kere debedim halen 1 killim yok ucakla :D

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
bf1 bugun gırdım daha 7-8 tane sunucu agzına kadar dolu ve sıra vardı sıra bekledım ve birisine girdim

valla bende yazın alıcam ya o zaman konu acarım buluruz bırbırımızı

dc verın de ekleyeyım forumla ugrasmayalım
𝐃𝐫.𝐘𝐚𝐭𝐬𝐡𝐚#6704 kopyala yapıştır yap reis normal yazı değil çünkü.

Ahahaha yav tank sorun degilde, ucagi nasil kullaniyor millet ya. Kac kere debedim halen 1 killim yok ucakla :D
Onun için karakterini karada bırakıyorsun sonra rahat geliyor zaten :)

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,393
İsim
Ahmet Sevinç
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,038