Grafiklerin youtube dan öğrenebilirsin zaten. Bide 15 tl ye origin kodu satılıyordu forumda ben alacaktım ama satılmışArkadaşlar Battlefield 3 nasıldır,oynayan varsa görüşlerini yazabilir mi?(Grafik,oynanış,vs.)
Hikaye modundan bahsediyorsan fena değil ama sırf onun için alınmaz. Multiplayer 'dan bahsediyorsan en güzel multi Bf oyunu diyebiliriz. Fakat sana bieaz eski gelirse Battlefield 4' te alabilirsin. 3'ün gelişmiş versiyonu diyebiliriz ama ben 3'ü daha çok severim. Oynanışı çok akıcıdır, yeni başlayanlar zorlanabilir. Bu arada multide ful oyunu bilen adamlar kaldı yani biraz zorlanabilirsin oynarken acemi adam çok yok.Arkadaşlar Battlefield 3 nasıldır,oynayan varsa görüşlerini yazabilir mi?(Grafik,oynanış,vs.)
Görüşleriniz için teşekkürler,diğer oyunlarada göz atarak kararımı vereceğim.Hikaye modundan bahsediyorsan fena değil ama sırf onun için alınmaz. Multiplayer 'dan bahsediyorsan en güzel multi Bf oyunu diyebiliriz. Fakat sana bieaz eski gelirse Battlefield 4' te alabilirsin. 3'ün gelişmiş versiyonu diyebiliriz ama ben 3'ü daha çok severim. Oynanışı çok akıcıdır, yeni başlayanlar zorlanabilir. Bu arada multide ful oyunu bilen adamlar kaldı yani biraz zorlanabilirsin oynarken acemi adam çok yok.
Aslında single için yüklemeyi düşünüyorum,mp ile pek işim olmayacak.Grafik, zamanına göre çok iyiydi ama hala gideri vardır.
Oynanış, klasik shooter oyunu. CoD tarzında.
Online serverları nasıldır bilmiyorum. Eskidiği için biraz boşalmıştır.
Battlefield 1 de Osmanlı varGörüşleriniz için teşekkürler,diğer oyunlarada göz atarak kararımı vereceğim.
O zaman pek iyi bir deneym olacağınu düşünmüyorum. Kötü değil ama çok iyi de değil. Battlefield oyunları hikayeden ziyade çoklu oyuncuda üstünlük kuran oyunlar.Aslında single için yüklemeyi düşünüyorum,mp ile pek işim olmayacak.
Karışık, hiçbirinin alakası yok.Peki bf nin hikayeye göre sıralaması var mı yoksa karışık mı?