Alıntıyı görüntüle
Normalde salla kazandan internet bile vermezdi bugün 1 aylık 5gb vermiş size de geldi mi acaba
verdi bu gün bunu düsündüm turkcellden sonra acıdılar herhalde bizeAlıntıyı görüntüle
Normalde salla kazandan internet bile vermezdi bugün 1 aylık 5gb vermiş size de geldi mi acaba
Türk Telekom hattımı aylardır açmıyordum bile, adamlar acıyıp bana da yollamış açtım hattı şimdiAlıntıyı görüntüle
Ana olarak vodafone kullanıyorum 20GB internete 300TL fiyat çekiyorlar. Turkcelli sorma bile. Hepsi bir garip olmuş fiyat politikasında...Taahhüt bitiyor 22' sinde isterse 100gb versin 30gb internete 450tl ceken operatörde daha fazla durmam, bir önceki prime 30 tarifesini 115 TL'ye kullanıyordum, bu kan emicilerden kurtulmamız lazım.
Malesef öyle, Turkcell zaten ayrı bir olay, tamam cekim kalitesi falan iyi güzel hoşta, fiyat politikaları...Ana olarak vodafone kullanıyorum 20GB internete 300TL fiyat çekiyorlar. Turkcelli sorma bile. Hepsi bir garip olmuş fiyat politikasında...