lol için kullanımlar gayet normal bende 6750 xt kullanıyorum oranlar aynı şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
dikey senkronizasyonu kapatıp açmayı deneyin lol içinde ayrıca pencereliye almanızı tavsiye ediyorum
Vsync kapat grafik fulle 6600 ve 3060 la aynı değerleri alıyorum.
gta 5te yüzde 60 normal mi pekiLol, valo, cs gibi oyunlarda ekran kartları kullanımları bu civarlarda olur zaten yani bir sorun yok merak etme
gta5 i hatırlamıyorum girip ssini atıcam şimdigta 5te yüzde 60 normal mi peki
O biraz düşük her şey yüksekte 100 üstü alıyorum çok rahatgta 5te yüzde 60 normal mi peki
hocam fps değil gpu kullanımıO biraz düşük her şey yüksekte 100 üstü alıyorum çok rahat
gta 5te yüzde 60 normal mi peki
anladım çok teşekkürlerKullanım 60 ayarlar full ama ben böyle drop yiyorum 120 ye sabitledim sende dene istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
fpsi 120 ye sabitledim *
gta 5te yüzde 60 normal mi peki
gta 5 de %60la %80ler normalgta 5te yüzde 60 normal mi peki
***** mısın taklit mi yapıyorsun? bi sorun olduğunu düşündüm ve sordum sonra başka bir sorun gözüme çarptı onu sordum fps düşüktü dikey sekronizasyonu kapattım ve şu an 240ta gayet yükseldi. başka bir oyunu sordum normal mi diye cevaplandı. yardım etmeyeceksen uza git şuradan insanlar yardım için mesaj atıyor senin gibiler de boş boş yorum yapıyor. yardım etmeyecekseniz bakmayın gelip mal mal yazı yazıyorsunuz.sikinti yok normal diyor herkes hala bi sorun ariyorsun ne diyelim ekran kartin bozuk cope atyenisi al
agrefis geldi abimiz sinirli lol de sikinti var gibi ama he***** mısın taklit mi yapıyorsun? bi sorun olduğunu düşündüm ve sordum sonra başka bir sorun gözüme çarptı onu sordum fps düşüktü dikey sekronizasyonu kapattım ve şu an 240ta gayet yükseldi. başka bir oyunu sordum normal mi diye cevaplandı. yardım etmeyeceksen uza git şuradan insanlar yardım için mesaj atıyor senin gibiler de boş boş yorum yapıyor. yardım etmeyecekseniz bakmayın gelip mal mal yazı yazıyorsunuz.
çok boş bi çocuksun engelagrefis geldi abimiz sinirli lol de sikinti var gibi ama he