Neler Yeni

bazı oyunlarda düşük ekran kartı kullanımı

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
o işlemciyle darboğaz saçma olur zaten lol işlemci ağırlıklı bir oyun

lol için kullanımlar gayet normal bende 6750 xt kullanıyorum oranlar aynı şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

dikey senkronizasyonu kapatıp açmayı deneyin lol içinde ayrıca pencereliye almanızı tavsiye ediyorum
Vsync kapat grafik fulle 6600 ve 3060 la aynı değerleri alıyorum.
Lol, valo, cs gibi oyunlarda ekran kartları kullanımları bu civarlarda olur zaten yani bir sorun yok merak etme
gta 5te yüzde 60 normal mi peki

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
gta 5te yüzde 60 normal mi peki
1681080943297.png

Kullanım 60 ayarlar full ama ben böyle drop yiyorum 120 ye sabitledim sende dene istersen

fpsi 120 ye sabitledim *

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Rica ederim başka bi soru olursa yaz ssini atarım.

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin

jımalya

80+ Bronze
sikinti yok normal diyor herkes hala bi sorun ariyorsun ne diyelim ekran kartin bozuk cope atyenisi al

Uygunsuz davranış
sikinti yok normal diyor herkes hala bi sorun ariyorsun ne diyelim ekran kartin bozuk cope atyenisi al
***** mısın taklit mi yapıyorsun? bi sorun olduğunu düşündüm ve sordum sonra başka bir sorun gözüme çarptı onu sordum fps düşüktü dikey sekronizasyonu kapattım ve şu an 240ta gayet yükseldi. başka bir oyunu sordum normal mi diye cevaplandı. yardım etmeyeceksen uza git şuradan insanlar yardım için mesaj atıyor senin gibiler de boş boş yorum yapıyor. yardım etmeyecekseniz bakmayın gelip mal mal yazı yazıyorsunuz.

jımalya

80+ Bronze
***** mısın taklit mi yapıyorsun? bi sorun olduğunu düşündüm ve sordum sonra başka bir sorun gözüme çarptı onu sordum fps düşüktü dikey sekronizasyonu kapattım ve şu an 240ta gayet yükseldi. başka bir oyunu sordum normal mi diye cevaplandı. yardım etmeyeceksen uza git şuradan insanlar yardım için mesaj atıyor senin gibiler de boş boş yorum yapıyor. yardım etmeyecekseniz bakmayın gelip mal mal yazı yazıyorsunuz.
agrefis geldi abimiz sinirli lol de sikinti var gibi ama he

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,666
Son üye
bur4k.emre
Top Bottom