attığın SS ler normal şuansteamde oyna tuşundaki yazı ve discordda üyeler kısmında bazı vatandaşların ismi bulanık gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
nası yaattığın SS ler normal şuan
d-dostumnası ya
bende özellikle discorddaki ismler bulanık gözüküyor
Steamda sorun goremedimde dc deki isimler bulanık bendedenası ya
bende özellikle discorddaki ismler bulanık gözüküyor
kanka gözle alakalı bir durum değil chrome da falan bulanık değil yazılard-dostum
d-dostum gözlük kullanmayı denemelisin
hocam valla çok ilginç kimisi iyi diyor ben hiç iyi görmüyorum siz yarısını görüyorsunuzSteamda sorun goremedimde dc deki isimler bulanık bendede
Bilmiyorum artık benim gozler bozuk olamaz ayrıca heyetten raporuyla cok rahat geçmiştimkanka gözle alakalı bir durum değil chrome da falan bulanık değil yazılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam valla çok ilginç kimisi iyi diyor ben hiç iyi görmüyorum siz yarısını görüyorsunuz
Yani hastenedeki test sonucları gozlerim çakı gibi goruyor cıktı fnxmxmBilmiyorum artık benim gozler bozuk olamaz ayrıca heyetten raporuyla cok rahat geçmiştim
WİN 11 Mİ kullanıyosunkanka gözle alakalı bir durum değil chrome da falan bulanık değil yazılar
hocam valla çok ilginç kimisi iyi diyor ben hiç iyi görmüyorum siz yarısını görüyorsunuz
ya beyler display port sinyal yok diyodu monitör 10 15 kere tak çıkar yaptım kabloları en sonunda geldi görüntü bu durum tekrarlar mıLAN MONİTÖR KOMPLE GİTTİ
evet
bende de aynı şey var da(win11) sanırım bendeki sürücü güncellerken oluyor bir tek şuan bakıyorum bir yerde göremedim ama görürsem foto atarımLAN MONİTÖR KOMPLE GİTTİ
evet
şakasına dostum anlarsın ya renklerle ilgili olabilir ya da win11 le ilgili sen bi win 10a geç en iyisikanka gözle alakalı bir durum değil chrome da falan bulanık değil yazılar