Ha bende yemiştim 2 şeyden birisi yüzünden 1.de domates kasası koyup kasa bölümünden bu kasa alınır mı? diye ne diye ban yediysem oda kasa neyse 2.sindede adam 300tllik mouse önerin demiş bende üstüne biraz daha koy şu 3klık mouseu al dedim ondanda yemiş olabilirim 2 gün yediydimLobiye gitmiş oluyor. Konuları falan da göremiyor, hesabından çıkış da yapamıyor.
Domates kasasını elektronik konularına açtıysan ondan ceza almışsındır. Konu dışına açarsın bir dahakineHa bende yemiştim 2 şeyden birisi yüzünden 1.de domates kasası koyup kasa bölümünden bu kasa alınır mı? diye ne diye ban yediysem oda kasa neyse 2.sindede adam 300tllik mouse önerin demiş bende üstüne biraz daha koy şu 3klık mouseu al dedim ondanda yemiş olabilirim 2 gün yediydim
Ama elektronik değil İlerde domatesten elektrik gücü üretirlerse haksız ban atıldı diye konu açarsınAma kasa olarak geçiyodu
Bana diklendi diye atmadım banını öyle bir şey yapmam zaten. Diğer mesajlarını da okursanız anlarsınız nasıl biri olduğunu. Ayrıca cezalı demek foruma girememek demek. Ban yiyorsun yani.Az kalır bence biraz eğer vesemir abinin yerinde olsam kalıcı ban atardım admine bile dikleşen diğerlerine ne yapmaz
Vay be ilkkez görüyorum güzelmişAlıntıyı görüntüle
Baştan 4. olan.
başka tarayıcıdan girebiliyor mu yoksa IP adresi mi direkt banlanıyorLobiye gitmiş oluyor. Konuları falan da göremiyor, hesabından çıkış da yapamıyor.