modlu haritalarda düşmesi normal imzamdaki sistemde bazı modlarla 30fps alıyorummodlu haritalarda fps im düşük oluyor. 40-50 fps oynuyorum. oyunun kendi büyük haritalarındada trafiksiz 60-70 dolaşıyor. işlemcim 5 5600 ekran kartı 4060. hangisini değiştirirsem fps daha çok farkeder?
ha evet birde ram tüketimi vardı hocam eklemişOyunun ram tüketimi çok yüksek
Modlu haritalarda daha da ram harcıyor. Mümkünse 32gb yapın.
yazın zaten kesin 32gb ram yükseltmesi yapacağım fakat sadece ram pek yeterli olmayacağı için işlemci ve gpu ikilisinden hangisini yükseltmem daha iyi olur onu merak ettim.Oyunun ram tüketimi çok yüksek
Modlu haritalarda daha da ram harcıyor. Mümkünse 32gb yapın.
bence am5 geç bütçe toparlayıp fps baya etkilemeli diye düşünüyorum bende şimdi bir kontrol edicem kaç gb ram tüketiyoyazın zaten kesin 32gb ram yükseltmesi yapacağım fakat sadece ram pek yeterli olmayacağı için işlemci ve gpu ikilisinden hangisini yükseltmem daha iyi olur onu merak ettim.
valla yazın almayı düşündüğüm çok şey varbence am5 geç bütçe toparlayıp fps baya etkilemeli diye düşünüyorum bende şimdi bir kontrol edicem kaç gb ram tüketiyo
şimdi test ettim 2k full ayarda modlu bir araçla italy mapte 18 gb ram direk tüketiyo oynama süresi uzayınca 20lere çıkar diye düşünüyorum cod warzona yetişti mübarek ek olrk ekrn kartınada baya yük biniyormuş onu fark ettim 330 350 watt çekiyoryazın zaten kesin 32gb ram yükseltmesi yapacağım fakat sadece ram pek yeterli olmayacağı için işlemci ve gpu ikilisinden hangisini yükseltmem daha iyi olur onu merak ettim.
bence sistemde güncelleme yapma ekran kartı haricinde para biriktir topluca ankart işlemci ram am5 geçvalla yazın almayı düşündüğüm çok şey varam5 e geçmeyi bende istiyorum fakat şu anki alınacaklar listesiyle imkansız gibi duruyor. zaten yükseltme yapacağım zamanda eski bileşeni satıp öyle yükseltme yapacağım. en ucuz şekilde halletmem lazım bu işi.
18 ne ya.. Allahtan 1080p oynuyorumşimdi test ettim 2k full ayarda modlu bir araçla italy mapte 18 gb ram direk tüketiyo oynama süresi uzayınca 20lere çıkar diye düşünüyorum cod warzona yetişti mübarek ek olrk ekrn kartınada baya yük biniyormuş onu fark ettim 330 350 watt çekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence sistemde güncelleme yapma ekran kartı haricinde para biriktir topluca ankart işlemci ram am5 geç
beamng açılırken aynı sistem render alır mantığı ile çalışıyor bu durumda ram ve işlemci çok önemli. 16 gb ram oyun için yetmiyor bazen. ekran kartın fena değil, işlemci ve ram yükseltilebilir. benim 1000 saatim var 32 gb ram alacam sırf bu yüzden.modlu haritalarda fps im düşük oluyor. 40-50 fps oynuyorum. oyunun kendi büyük haritalarındada trafiksiz 60-70 dolaşıyor. işlemcim 5 5600 ekran kartı 4060. hangisini değiştirirsem fps daha çok farkeder?
mod + trafik 24 gb tüketiyor bende .18 ne ya..
3060 ile 90 100 fps alıyorum 4060 ile 40 50fps pek mantıklı değil oyunun ayarları nedir ?modlu haritalarda fps im düşük oluyor. 40-50 fps oynuyorum. oyunun kendi büyük haritalarındada trafiksiz 60-70 dolaşıyor. işlemcim 5 5600 ekran kartı 4060. hangisini değiştirirsem fps daha çok farkeder?
mod + trafik 24 gb tüketiyor bende .
Mesaj otomatik birleştirildi:
3060 ile 90 100 fps alıyorum 4060 ile 40 50fps pek mantıklı değil oyunun ayarları nedir ?