Neler Yeni

Yardım Bedava internet veren yerler

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Dostlar yeni taşınma durumum var binamız yeni olduğu için alt yapı yok internet bağlatamadık kendi internetim vardı 4 gb onuda 3 günde bitirdim 1 gb kaldı acilen internet lazım bedava internet kampanyası falan yapan yerler var mı nası yapıcam bu interneti

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Dostlar yeni taşınma durumum var binamız yeni olduğu için alt yapı yok internet bağlatamadık kendi internetim vardı 4 gb onuda 3 günde bitirdim 1 gb kaldı acilen internet lazım bedava internet kampanyası falan yapan yerler var mı nası yapıcam bu interneti
İnternet kafe yokmu yakınlarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Açar
Turkcelli isen gollercepte ve gnç uygulamalarına bakabilirsin

The Batman

80+ Silver
Evden hiç mi yapamam bi kaç mahalle aşşada okullar var ama işte evden lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

TürkTelekom
1 gb asima 30 lira geciren operatorlerden pek bisi beklememek lazim bizim binadada altyapi yok 6 aydir gelcek 30 gb paket yaptirdim hediye falanda geliyo salla kazandan onun disi zor

yusuftheayay

80+ Bronze
Vodafonun sınırsız twitch youtube instagram gibi paketleri var bedavaya İnternet kimse vermez

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 gb asima 30 lira geciren operatorlerden pek bisi beklememek lazim bizim binadada altyapi yok 6 aydir gelcek 30 gb paket yaptirdim hediye falanda geliyo salla kazandan onun disi zor
hmm

ARDELENO

80+ Bronze
Geçmiş olsun dostum. O çileyi çok iyi biliyorum. 6ay 1 yıl arası uğraştırıyorlar. Türk telekoma vermediğim dilekçe kavga etmediğim müşteri temsilcisi kalmadı. Keyiflerinin kahyası istediği bir gün geliyorlar 3-4 saatte halledip gidiyor sinirden kafayı yiyorsun. Umarım seninki uzun sürmez en kısa sürede fiber olarak yapılır.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
ev üçra yerde mi yakınlarda cafeterya wifisi görmüyor mu telefon. çay iç şifre al

The Batman

80+ Silver
Geçmiş olsun dostum. O çileyi çok iyi biliyorum. 6ay 1 yıl arası uğraştırıyorlar. Türk telekoma vermediğim dilekçe kavga etmediğim müşteri temsilcisi kalmadı. Keyiflerinin kahyası istediği bir gün geliyorlar 3-4 saatte halledip gidiyor sinirden kafayı yiyorsun. Umarım seninki uzun sürmez en kısa sürede fiber olarak yapılır.
Yok gelmiyorlar apartman full geliyor diyorlar ki wifi satalim parali ne zaman gelir diyorum ses yok 1 sokak asagida fiber var yer istanb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom