dc varmı knkBen de 3 tane var. e4600 biri galiba, e2200, xeon e5405
Baban: oğluma en iyisini alayim en iyi okullarda okutup egitimini iyi almasini saglayayimBabama sistem dizmeyi düşünüyordum bunu kullanırım artık
Yokdc varmı knk
Babama 3950X alacak dğeilim ya a.Baban: oğluma en iyisini alayim en iyi okullarda okutup egitimini iyi almasini saglayayim
Hayırsız evlat Kaan : bedava işlemci hahaha go brr
Siz OC ayarlarıyla beraber verin banaOverclockla güzel iş görür
Hiç denemedim, ama stok soğutucuyla bile iyi overclock yapılabileceğini düşünüyorum.Siz OC ayarlarıyla beraber verin bana
Knk sıvı nitrojenle bi deneme yaparsın artık dnsksksksIntel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
10-13TL Kargo parası dışında.
stok soğutucuyla verceniz demi laHiç denemedim, ama stok soğutucuyla bile iyi overclock yapılabileceğini düşünüyorum.
1650S ile OC öncesi ve sonrası test edeceğim bu işlemciyi.Knk sıvı nitrojenle bi deneme yaparsın artık dnsksksks
Maalesef. Sadece işlemcinin kendisi var, olsa soğutucuyu da verirdim.stok soğutucuyla verceniz demi la