Anti teröre düştüysen geçmiş olsunIspartaya gideceğim önümüzdeki ay, çantanda bu olsun lazım olur dediğiniz tecrübeli arkadaşlar var mı? Ispartada yapan varsa beni neler bekliyor xD
Isparta terörle mücadele komutanlığı işte Arkadaşta orda yaptı baya yoğun ve ağır dedi. Zaten bedellive normalleri çok denk getirmemeye çalışıyorlarmış.Anti teröre düştüysen geçmiş olsun
6 ay yapıp taşa sıçan arkadaşım var anti terör tugayında
Normal gidiyorsan bir şey olmaz 30 gün hızlı geçer askerde sıkılmayı öğrenirsin
Kablolu kulaklık ve ses için kulak tıkacı al kalan şeyler içinde askeri paketler satan bir mağazadan paket alın her şey çıkıyor içinden zaten
Tabanlık kesin alın vatkada bulursanız çok süper önemli değilIsparta terörle mücadele komutanlığı işte Arkadaşta orda yaptı baya yoğun ve ağır dedi. Zaten bedellive normalleri çok denk getirmemeye çalışıyorlarmış.
Çamaşır oalrak kullan at yapacağım. Onun dediğine göre tabanlık ve vatka kesin al dedi eğitim sürekli var dedi. Boyuna yürütüyorlarmış. 1 hafta atışla geçiyormuş
Zaten insan gibi davransınlar eğitim sıkıntı değil. Bir arkadaş başka yerde yaptı sıf pislik olsun diye çocuğa tuvaleti çıplak elle çiteletmeye çalıştılar. Tabi yapmadı sonra olay patladı orada biraz itiş kakış diyelimTabanlık kesin alın vatkada bulursanız çok süper önemli değil
İnan daha keyifli geçer sürekli eğitim vs. olduğu için 30 gün yapıpta sıkıntıdan patlayan arkadaşım ıspartada taşa sıçan arkadaşımdan daha şikayetçiydi