Neler Yeni

Yardım Bedrock da Sunucuların Yok Olması

Hsyn_Sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin
Arkadaşlar pc ye dosyalarımı sakla seçeneğini kullanarak yarım format gibi bir şey attım. Minecraftta(Bedrock) arkadaşımla sunucumuz vardı. Oyunlar vesaire formattan dolayı silindi ama dosyalarım duruyor. Neyse minecrafta tekrar girdiğimde sunucularım kısmı tamamen boştu. Minecraft hesabım var orjinalden oynuyorduk tamamen. Sunucuları geri getirmenin bir yolu varmı? Gerçekten çok emek harcamıştık sunucuya :/

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,819
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ben bedrockta cubecrafta felan giremiyorum sadece javada girebiliyorum çözümü var mk bunun

lnxwizard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lnxwizard
Eğer sunucu açtıysanız sunucu ekleme kısmında IP ve Port numarasını girince gelir. Ama eğer sen dünya oluşturduysan ve arkadaşında o dünyaya katılıp oynuyorsanız
C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Local\Packages\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalState\games\com.mojang\minecraftWorlds
klasörüne dünyanızın klasörünü atarsanız geri gelir.

Hsyn_Sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer sunucu açtıysanız sunucu ekleme kısmında IP ve Port numarasını girince gelir. Ama eğer sen dünya oluşturduysan ve arkadaşında o dünyaya katılıp oynuyorsanız
C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Local\Packages\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalState\games\com.mojang\minecraftWorlds
klasörüne dünyanızın klasörünü atarsanız geri gelir.
dünyayı ben oluşturmuştum. minecraft worlds klasörünün içinde hiçbir şey yok, silinen uygulamaları geri getirme programları deneyip geri getirmeyede çalıştım ama maalesef hiçbir sonuç alamadım. yinede verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

lnxwizard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lnxwizard
dünyayı ben oluşturmuştum. minecraft worlds klasörünün içinde hiçbir şey yok, silinen uygulamaları geri getirme programları deneyip geri getirmeyede çalıştım ama maalesef hiçbir sonuç alamadım. yinede verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
Hocam eğer Windows.old klasörünü silmediyseniz yine aynı klasörde dünyanızı bulabilirsiniz.

Hsyn_Sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğer Windows.old klasörünü silmediyseniz yine aynı klasörde dünyanızı bulabilirsiniz.
"Windows.old klasörü sadece belirli bir süre boyunca saklanır (genellikle 10 gün) ve eğer çok fazla yer kaplıyorsa sistem tarafından otomatik olarak silinebilir" miş. 10 gün geçmedi ama çok yer mi kaplıyordu acaba

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,819
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ben girebiliyorum sizde neden olmuyor acaba
Hocam sunucu adresini vs bulup yapıyordum o da olmamaya başladı nedense
Mesaj otomatik birleştirildi: