Neler Yeni

Behzat ç. Harunu kim seviyor?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Behzat ç. De bu harunu kim niye seviyor anlamıyorum. 86. Bölümdeyim hayatında 2 sayfa okumamış cahil sığır anlayışsız adamın teki. Kasıntı aşağılık bir adam bu adamın tam olarak neyini beğeniyorlar

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Mehmet B
espirilerden dolayı seviyorlar , ama bana göre kafa yapısı malum parti seçmeni ile aynı

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kadir
Harunu kim sevmiyor olarak değiştirmeliyiz. Detay isteyen varsa açıklarım.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harunu kim sevmiyor olarak değiştirmeliyiz. Detay isteyen varsa açıklarım.
Detay istiyorum açıkla hocam ciddi ciddi şuan bunu tartışmak istiyorum bu kadar cahil bir adamı kim sever
Mesaj otomatik birleştirildi:

espirilerden dolayı seviyorlar , ama bana göre kafa yapısı malum parti seçmeni ile aynı
Adamakıllı espiride yok zaten dizide. Akbaba ve hayalet tek sarıyor dizide. Behzat da iyi bir karakter değil ama iyi bir oyuncu olduğundan izlemesi zevk veriyor

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kadir
Detay istiyorum açıkla hocam ciddi ciddi şuan bunu tartışmak istiyorum bu kadar cahil bir adamı kim sever
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamakıllı espiride yok zaten dizide. Akbaba ve hayalet tek sarıyor dizide. Behzat da iyi bir karakter değil ama iyi bir oyuncu olduğundan izlemesi zevk veriyor
Harun biraz gerikafalı buna itirazım yok ama bu gerikafalılığı kimseye zarar verecek seviyede değil, zarardan kastım şu, içinde safi kötülük yapmak gibi bir amaç yok, duygu yok. Harun’u kilosundan olsun, davranışından olsun kimse sevmemiş zaten, her sevgi parçasına muhtaç, bunu da en iyi ailesine olan düşkünlüğünden anlamak gayet mümkün, Harun’un geri kafalığı biraz da sevme şekline yansıyor, eda için kendini o kadar değiştirmeye çalıştı ama karşılıksız kaldı. Sırf eda için İngilizce öğrendi. Polis olduğu için de kendini ister istemez soğuk bir hale getirdi dıştan görünüşte. Harun cahil olabilir ama bu cahillik genel kültür olur ki dizi de herkes zaten bu seviyede, Harun sevilmemiş sevgiye aç bir karakter, bu açıdan bakmak daha farklı yorumlatıyor.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Sercan SAYİT
Harun'un huyunu suyunu sevmesemde o ekibin bir parçası, öyle kabullendik, sonradan Harun, Eda ve Cevdet'in ekipten ayrılması hiç hoş olmadı.

Top Bottom