nousfurkan
80+ Bronze
Soru başlıkta bulamadım varmi
eyv hocamyok diye biliyorum. hatta puhutv'de bile sadece belirli bölümler sansürsüz yayınlanıyor.
blu tv bakSoru başlıkta bulamadım varmi
Sansürlü ne sahnesi var ki hiç izlemedim yani cinsellik desen alasını grup halinde açık açık yapıyorlar dizilerde sansür yok behzatta neyin sansürünü koymuşlar merak ettimSoru başlıkta bulamadım varmi
Küfüre falan diycemde dizinin yarisi kufur zatenSansürlü ne sahnesi var ki hiç izlemedim yani cinsellik desen alasını grup halinde açık açık yapıyorlar dizilerde sansür yok behzatta neyin sansürünü koymuşlar merak ettim
Yani küfür aile değerlerini bozuyor ama swinger bozmuyor garip çelişkiKüfüre falan diycemde dizinin yarisi kufur zaten
sansür diyince aklına sadece cinsellik geliyosa bir sorgula kendini derim küfür denen bir şey varSansürlü ne sahnesi var ki hiç izlemedim yani cinsellik desen alasını grup halinde açık açık yapıyorlar dizilerde sansür yok behzatta neyin sansürünü koymuşlar merak ettim
Nousfurkancım konu zaten o küfüre sansür koyup cinselliğe koymuyorlar ya da başka küfürlü dizilere sansür uygulanmıyor neden bahcat c dizisine uyguluyorlar onu yazdımsansür diyince aklına sadece cinsellik geliyosa bir sorgula kendini derim küfür denen bir şey var
Eyvallah hocamNousfurkancım konu zaten o küfüre sansür koyup cinselliğe koymuyorlar ya da başka küfürlü dizilere sansür uygulanmıyor neden bahcat c dizisine uyguluyorlar onu yazdım