🔥İndirim 🔥 BEITONG Kunpeng 40 Gamepad - 2909 TL 🔥

Diavelin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,256
Türkiye’ye geldiğinden beri 3.499 TL fiyatla satılan BEITONG’un F/P gamepadi, şu an BTR indirim koduyla birlikte 2.909 TL’ye geliyor. Üstelik kargo da ücretsiz. Gamepad almak isteyenler için gerçekten kaçırılmayacak bir fırsat. Bu fiyat segmentinde şu an rakipsiz diyebilirim.

BEITONG Kunpeng 40

1763330517269.webp

3500'e falan dualsense falan düşüyor arada Amazon'da daha mantıklı değil mi? Bu gamepad'lerin zaten 3500 TL fiyat etiketiyle şansı var mı ki dualsense karşısında?

Cyclone 2den iyi mi bu
Hemen hemen aynılar diyebilirim, aralarında çok büyük bir fark yok. Ancak bu gamepad, analog sertliğinin ayarlanabilmesi sayesinde FPS oyuncularına ekstra avantaj sağlıyor. Tabii genel kullanıcı da rahatlıkla kullanabilir; sadece FPS oyuncuları alsın demiyorum, yanlış anlaşılmasın.

Beitong Kunpeng 40; analog sertliği ayarlama, optik mekanik ana tuşlar ve D-pad’i değiştirebilme gibi avantajlar sunarken, GameSir Cyclone 2’nin ise ekstra şarj dock’u ve tetiklerinin micro switch ile değiştirilebilir olması gibi artıları var. Yani ikisi de birbirine yakın cihazlar; her ikisinin de kendine göre artıları ve eksileri mevcut. Saydıklarımdan da anlayacağın üzere karar tamamen size kalmış.

Ama belirtmem gerekir ki GameSir Cyclone 2 bu fiyatlara pek düşmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3500'e falan dualsense falan düşüyor arada Amazon'da daha mantıklı değil mi? Bu gamepad'lerin zaten 3500 TL fiyat etiketiyle şansı var mı ki dualsense karşısında?
PC tarafında üçüncü parti gamepad’ler (şu an indirimde paylaştığım model gibi), birinci parti Xbox ve PS gamepad’lerine kıyasla çok daha iyi. DualSense’in PC için alınabilir bir yanı yok; yalnızca bir PS sahibiysen ve aynı gamepad’i PC’de de kullanmak istiyorsan mantıklı. Onun dışında tercih etmek pek anlamlı değil.

DualSense, drift yapmaya en yatkın gamepad’lerden biri. Haptic feedback ve adaptive trigger dışında neredeyse hiçbir artısı yok. Bu özellikleri de yalnızca PS oyunlarında tam verimle kullanabiliyorsunuz. Diğer PC oyunlarında kullanmak için üçüncü parti uygulamalar gerekiyor ve bunlar da oyunlar bu özellikleri desteklemediği için düzgün şekilde emüle edemiyor.

Kısacası, PC tarafında DualSense almanın neredeyse hiçbir mantığı yok.

Son düzenleme:
Bu kol cyclone 2den bi tık önde joystick ayarlamadan dolayı bence.

Ama bu kolun kp70 versiyonu hakkaten efsane duruyor ne garip ki wraith getirmiyor.

Bu kol cyclone 2den bi tık önde joystick ayarlamadan dolayı bence.

Ama bu kolun kp70 versiyonu hakkaten efsane duruyor ne garip ki wraith getirmiyor.
Maalesef BEITONG Kunpeng 70, dediğin gibi Türkiye’ye getirilmiyor. Getirilmesini en çok istediğim gamepad’lerden biri; umarım yakın zamanda gelir.

Maalesef BEITONG Kunpeng 70, dediğin gibi Türkiye’ye getirilmiyor. Getirilmesini en çok istediğim gamepad’lerden biri; umarım yakın zamanda gelir.
Evet hocam ben kendilerine sormuştum net cevap vermiyorlar.

Ama yurtdışında bu ürün 55-60 dolar civarındaydı sanırım. O yüzden kampanyayı başarılı buldum tebrik ediyorum kendilerini.

Birde leadjoy un yeni kolları bu yıl sonunda satışa sunulacak (çok çok iyi gözüküyolar) onları getirtmeleri için talep bırakırmısınız? Ne kadar çok talep olursa o kadar ilgi çeker diye düşünüyorum.

Evet hocam ben kendilerine sormuştum net cevap vermiyorlar.

Ama yurtdışında bu ürün 55-60 dolar civarındaydı sanırım. O yüzden kampanyayı başarılı buldum tebrik ediyorum kendilerini.

Birde leadjoy un yeni kolları bu yıl sonunda satışa sunulacak (çok çok iyi gözüküyolar) onları getirtmeleri için talep bırakırmısınız? Ne kadar çok talep olursa o kadar ilgi çeker diye düşünüyorum.
Leadjoy’dan çok Gaming.gen, Thunderobot ile anlaştı. Onların gamepadlerini bekliyorum.

dualsense ile uzaktan yakından alakası yok bunların eğer ps5 sahibi değilsen almak mantıklı durmuyor.

Gamesir G7 pro alırım en azından xbox uyumlu. Pahalı geldi bir tık yoksa ürüne lafım yok.

Gamesir G7 pro alırım en azından xbox uyumlu. Pahalı geldi bir tık yoksa ürüne lafım yok.
Aralarında 2000 TL fark var GameSir G7 Pro ile kıyaslamak mantıklı değil. Paranız varsa tabii ki G7 Pro alın ama aynı kulvarda yarışmıyor bu iki ürün bu ürünün GameSir tarafında rakibi Cyclone 2

Geri