Neler Yeni

Belediyede Staj Yapmak

Golf 4 R32

80+ Silver
12.sınıfa başlıyorum meslek lisesinde olduğumdan staj yapacağız. Ben ilçe belediyesinde yapacağım daha önce hiçbir yerde çalışmadım o yüzden biraz ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini felan bilmiyorum. Çalışırken yapılıp yapılmaması gereken en basit kuralları bile bilmiyorum bana biraz yapmamam gerekenleri felan söylerseniz iyi olur. Bide herkese bey veya hanım diye mi hitap edeceğim? Evet çalışmaya başladık büyüdük felan ama bana çok değişik geliyor sonuçta orda 40 yaşındaki adama bey mi diyeceğim?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kendini kasma zaten oraya gittiğinde belli sistematik şeyleri hızlıca öğrenirsin - öğretirler. Saygı çerçevesinde hareket ettiğin sürece gerisini akışa bırak stajyersin zaten, kimse senden bir şey beklemez pek önemli şeyler yüklemez.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Oradakilere sorabilirsin yada onlar ne diyor diye bakabilirsin ama genelde kurumsal olduğu için bey falan derler

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Murat Gündoğdu
yaşın küçük olduğundan abi abla da takılabilirsin. Dene bakalım, bey-bay ise uyarırlar.

Sana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkay Erdem Arık
Holding'de değilsin kimse birbirine bey ya da hanım diye hitap etmez oraya gidince yolda görsen selam vermeyeceğin tipde insanların çalıştığını görünce hayret edersin zaten arada aşırı derecede yaş farkı yoksa kimseye abi ya da abla deme samimiyet ayağına sana sözlü hakaret ya da argo kelimeler kullandıklarında araya mesafe yok öyle kelimelerden hoşlanmadığını rahatsız olduğunu söyle ne olarak çalıştığına bağlı olarak değişir ne yapmam gerektiği işi öğrenmeye hevesli davran işin dışındaki görevleri yaptırmalarına izin verme

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Murat Gündoğdu
Holding'de değilsin kimse birbirine bey ya da hanım diye hitap etmez oraya gidince yolda görsen selam vermeyeceğin tipde insanların çalıştığını görünce hayret edersin zaten arada aşırı derecede yaş farkı yoksa kimseye abi ya da abla deme samimiyet ayağına sana sözlü hakaret ya da argo kelimeler kullandıklarında araya mesafe yok öyle kelimelerden hoşlanmadığını rahatsız olduğunu söyle ne olarak çalıştığına bağlı olarak değişir ne yapmam gerektiği işi öğrenmeye hevesli davran işin dışındaki görevleri yaptırmalarına izin verme
bu doğru. Akraba yanında matbaadayım, grafiker olarak. Staj ile girdim. Burası ve bu tarz yerlerde iş senin değildir, Allah rızası için yardım edeyim dersin. Bir bakarsın sana kitlenmiş iş. Mesafe belirlemen çok önemli. Benim arkamdan neler konuşuyorlar, akrabam olan müdür dahil. İçeriden iyi anlaştığım birileri var onlardan işitiyorum hep.

Top Bottom